Savršene ideje za tetovaže kod muškaraca

Kako muškarcima uspeva da oteraju stvarno kvalitetnu ženu

Kad u životu želiš nešto više

Kako da zadržiš onu do koje ti je stalo

Pogrešna uverenja kojih treba da se oslobodiš zarad svog mentalnog zdravlja

Kako da pronađeš svoju snagu

Najveće želje savremenog (mladog) sveta

Kako da upotrebiš bes kao pogonsko gorivo

Zašto vam uspeh izmiče

Miodrag Majić, autor romana “Deca zla”: Izvesno je da ćemo u dogledno vreme imati i igranu seriju po motivima ovog romana

Kad “prebaciš” iz ekstrovertnosti mladosti u introvertnost zrelosti

Ghosting, stop: Šta možeš da kažeš, umesto da samo nestaneš

Uznemirujuće stvari koje nikada nisi ni želeo da znaš o ženama

Rečenica kojom ćeš zavesti svaki znak u horoskopu

Uvidi koje treba da uvedeš u praksu do tridesete

Devojke

Prednosti veze sa samostalnom devojkom

1/2

U savremeno doba, muško-ženski odnosi su drugačiji, rodne uloge se razvijaju i probijaju granice, a ponekad se i sasvim preokreću. Koliko ima žena koje teže materijalnoj sigurnosti i traže bogate i uspešne muškarce (sponzoruša), toliko ima i muškaraca koji žive u udobnosti koju im obezbeđuju njihove uspešne partnerke (žigola). Stvari ne moraju da budu tako drastične, ali, činjenica da vrlo lako možete sresti samostalnu curu, koja radi, dobro zarađuje, živi sama, vozi auto i ne zavisi ni od koga, zapravo je rasterećujuća na mnogo načina.

Ona ne očekuje da trošite novac na nju

Sama sebi obezbeđuje sve što joj treba, a kad izađete, sasvim joj je normalno da podelite račun. Naravno da će pristati da je častite, ali će i ona vas častiti i očekivati da vi to prihvatite. Ona ne očekuje od vas da kupujete skupe poklone, ali će veoma ceniti ako ste maštoviti i romantični (a za to vam ne treba novac).

Imate više vremena za sebe

Samostalna devojka je veoma zauzeta. Ona ima gust dnevni raspored i potrebno joj je da ima vremena za sebe, pa sigurno neće okupirati sve vaše slobodno vreme. Ovde može da se pojavi drugi problem – da vam bude veoma teško da pronađete zajedničko vreme, a vi ne možete očekivati da će se ona odreći svojih aktivnosti, da bi bila sa vama onda kada vama to odgovara. Dakle, budite spremni da pravite kompromise i ustupke i da njeno vreme vrednujete i poštujete koliko i svoje.

Wannabe TV

Editors choice