Šta devojkama najviše smeta kod muškaraca

Misterije ljudskog organizma

Koje su granice ljudske izdržljivosti

Višeljublje – model emotivnih odnosa ili opasnost za ljubavne veze

Intervju: “Goblini” o nastupu u Beogradu, emocijama i muzičkim legendama

Ako je voliš, ne dozvoli da se pored tebe oseća nesigurno

Greške koje praviš tražeći smisao u svom životu

Pet vežbi za unapređenje brzine tokom treninga

Svi trendovi koje moraš da ispratiš u 2018.

Tajne dobrog + urbanog stila za muškarce koji nemaju mnogo vremena za to

Velike misli o snovima i uspehu Volta Diznija

Načini na koje nesvesno sabotiraš svoju budućnost

Praktični saveti za dugu i stabilnu vezu

Prepoznaj signale da ona više ne želi da bude sa tobom

Prepoznaj signale da ona više ne želi da bude sa tobom

1/2

U najmanjem broju slučajeva, ljudi jednostavno odluče da prekinu vezu i to odmah i učine, i to važi i za žene i za muškarce – što je dobro, jer ostavlja dovoljno vremena da shvatiš da nešto nije u redu, da potražiš rešenje, ili da se pripremiš za prekid veze. Obično postoji (dug) period u kome se akumulirano nezadovoljstvo ispoljava na razne načine koji se uglavnom tiču emotivne i fizičke distance.

Partner koji je zaokupljen svojim problemima i poslovima, može da propusti da primeti crvene zastavice koje onaj drugi ističe, a može i da ih polusvesno ignoriše, nadajući se da će partnera proći to raspoloženje i da će opet biti sve u redu.

The only way to ride 😉 @backpackdiariez

A post shared by TheCoupleGoals (@couplegoals) on

Ne zavaravaj se, ništa neće postati bolje samo od sebe, a ako je nekome dosta i želi da ode, ne treba ga zadržavati i ne treba gubiti vreme. Raskid je uvek neprijatan i bolan, čak i kad se oboje slažete da je to najbolje rešenje, a ovo su znaci da se ona ohladila i da više ne želi da bude sa tobom.

Ćutljiva je i nezainteresovana

Možda se i ne poznajete dovoljno, jednostavno se pokušali i ona prva shvata da vam ne ide i povlači se. Možda i niste nikada mnogo i dugo razgovarali o svemu i svačemu, ali ako ona postane ćutljiva, kratko odgovara na tvoja pitanja, a sama ne postavlja nikakva, deluje rasejano kad joj pričaš o nekom dnevnom događaju ili svojim planovima, na poruke ti odgovara sa par reči i uopšte ne pokazuje interesovanje za to kako se osećaš, šta radiš, gde si bio i šta planiraš, to je jasan znak da je prosto više ne zanimaš.

Wannabe TV

Editors choice