Šta devojkama najviše smeta kod muškaraca

Misterije ljudskog organizma

Koje su granice ljudske izdržljivosti

Višeljublje – model emotivnih odnosa ili opasnost za ljubavne veze

Intervju: “Goblini” o nastupu u Beogradu, emocijama i muzičkim legendama

Ako je voliš, ne dozvoli da se pored tebe oseća nesigurno

Greške koje praviš tražeći smisao u svom životu

Pet vežbi za unapređenje brzine tokom treninga

Svi trendovi koje moraš da ispratiš u 2018.

Tajne dobrog + urbanog stila za muškarce koji nemaju mnogo vremena za to

Velike misli o snovima i uspehu Volta Diznija

Načini na koje nesvesno sabotiraš svoju budućnost

Praktični saveti za dugu i stabilnu vezu

Prepoznajte žene koje TREBA da izbegavate

Prepoznajte žene koje TREBA da izbegavate

1/2

Dakle, govorimo o ženama, a ne o šiparicama. Uopšte, žene koje se ponašaju kao šiparice, same vam ukazuju na problem nezrelosti, površnosti, razmaženosti i na nivo drame kojom ispunjavaju svoje prazne živote. One se bave emotivnim ucenama, koriste seks da nešto dobiju od vas, da vas kazne ili nagrade, manipulišu svojom slabošću i očekuju od vas da ih tretirate kao nežne i bespomoćne devojčice.

One počinju rečenicu sa “pravi muškarac bi uradio”…ili “ako me voliš, ti ćeš…” Nemojte čekati da završe neku od ove dve rečenice. Umesto da joj ispunjavate želje, preporučite joj terapeuta.

One svašta mrze, ne mogu da smisle i ne podnose. I nastoje da vas o tome detaljno obaveste. Pored njih ćete se pola vremena osećati kao prljavi pas na uglancanom podu.

228 Prepoznajte žene koje TREBA da izbegavate

Upravo je raskinula sa dečkom. I sada joj treba uteha i podrška. I novi dečko. Ona stalno ima isti problem – svi njeni momci su utešitelji, koji su joj pomogli da preboli bivšeg.

Nije u stanju da završi započet razgovor, prosto joj postane dosadno. Očekuje da je zabavljate i animirate. Možda da joj izvedete lutkarsku predstavu pod nazivom “Dosadno je samo onima koji su dosadni?”

Ne kapira posledice svog ponašanja. Sve joj se dešava slučajno, ona je žrtva okolnosti i svi su tako nepravedni i niko je ne razume. Postoji još nešto što nikada neće ukapirati – odgovornost.

Ništa ne zna sama da uradi i tako je moderna. Spremanje hrane? Ma kakvi, ona je moderna žena. Kućni poslovi? To je tako zatupljujuće, ona ima pametnija posla. Recimo, da nađe nekog sposbnog muškarca i da ga zajaši i zauzda.

Wannabe TV

Editors choice