Molim za politički korektno etiketiranje prajda. LGBT, jbt. Ne pederi. Ali stvarno, niko nešto ne proziva lezbejke, a pederi svima bodu oči. Valjda zato što realno mogu da ubodu i niže od očiju.

Realno, i mene brinu pederi. I to ne oni koje tolerantni šalju u njihova četiri zida, a netolerantni prosto hoće da im razbiju glave, nego oni drugi. Što ne spadaju u LGBT populaciju, a nemaju ni dijagnozu koja bi ih uputila u Laze Lazarevića, a možda i imaju, ali nisu imali za lek.

Nekad se govorilo da je biti pizda karakterna osobina, za razliku od pičke, koja je sočan narodski naziv za ženski polni organ. E, sad su ulogu pizde preuzeli pederi. U suštini, samo se reč razlikuje. Značenje je isto. Karakterna osobina. Niko se ne pita kakva, svi tačno znamo.

Pederi su licemeri, prevaranti, smutljivci koji gledaju sopstvene interese, izdajice i potajne siledžije, koje ti ga zavuku čim okreneš leđa. Pederi nemaju muda da se suočavaju, zato deluju pozadinski. Pederi su baš ono pizde, a neki i liče.

Gay Couple1 Preživesmo prajd: Biti peder je karakterna osobina

Ceo taj cirkus oko prajda, to su pederska posla. Jedni traže prava na ulici, drugi traže da se ne dozvole ta prava, a u stvari, traže kavgu, priliku da nekog nalupaju, da se ispucaju, a možda i ovajde usput, ako se neki izlog, eto, razbije. Država maše prajdom pred nosem Evrope, kao belom zastavom. Eto, vidite kako smo civilizovani i napredni, evo daćemo vam da nas jebete kako ‘oćete, samo nam otvorite pretpristupne fondove, pošto onaj trubadur nije uspeo da zaduži baš i naše buduće pračukunsukur-unučiće. Sve se dešava u duhu demokratije, na ulici, pred kamerama, transparentno. A da, nosali su neke transparente, koji prozivaju neke popove. I treba da prozivaju popove. Ne samo zato što su lopovi, nego su i pederi. Nisu svi, naravno. Ali šta sad, ima i poštenih advokata. Niko nije savršen. Je l’ ono neki popovi beše rekoše kako su za poplavu krivi neki pederi?

Nego, ne brinu me ni popovi toliko. I oni idu Bogu na istinu, na kraju. Kao i svi.

Brine me cirkus. Neka manjinska grupacija traži svoja prava i mora da izađe na ulicu i digne prašinu, da bi javnost to saznala. Ali sve što izađe na ulicu, pred oči kamera, podložno je manipulaciji i zloupotrebi. Svaka slika koja se servira javnosti u suštini je šou biznis. Prajd je odlično poslužio da nam skrene pažnju sa smanjenja plata i penzija. I predstojećih poskupljenja. Vrednosti potrošačke korpe, koju prosečan pošteni građanin, tolerantan ili ne prema prajdu, ne može da napuni ni do trećine.

Niko ovde nema čime da se ponosi, osim sopstvenom veštinom preživljavanja, a da nije na pederski način.

Udrite sad, ja i dalje držim dupe uza zid, jer mi ništa drugo i ne preostaje.

Boban Boban

Comments