Trebalo bi da imate u vidu da se žene nadaju da neće morati da vam kažu šta žele, a da ćete vi to nekako pogoditi. Stidljivost u krevetu čak i nije toliko lična, koliko kulturološka pojava – vaspitanje izostavlja ove osetljive teme i devojke niko ne ohrabruje da budu otvorene i direktne. Upravo suprotno – on njih se očekuje da budu suptilne i diskretne, a opet, ni to im niko nije nikada otvoreno rekao, nego su to pokupile primaćuji neverbalne poruke od porodice i okoline, iz filmova i reklama.

Sputanost u seksu, žene su dobile u nasleđe, koga manje ili više uspevaju da se ratosiljaju sazrevanjem i iskustvom. Pomislite samo! Neki saveti ženama, koje su pisale neke drage Savete u uglednim novinama s početka prošlog veka, govore o tome da pristojna žena nikada ne treba da doživi zadovoljstvo pre svog muža (a to znači nikada) i da nikako ne treba da daje glasa od sebe dok se obavlja intimni čin i da svakako treba da se ponaša kao da mužu čini veliku uslugu i to preko volje.

Dakle, pomozite! Naučite da osluškujete, budite strpljivi koliko i razigrani i predložite im s vremena na vreme nešto sa spiska stvari o kojima žene vole da maštaju, a ne vole da pričaju, koji su sastavili seksolozi:

par u krevetu Pročitajte joj misli – u krevetu
Comments