Do sada ste verovatno već naučili da ženi koja primeti kako joj blenete u dekolte, izložite naučnu teoriju o tome da gledanje u žensko poprsje produžava život i da joj objasnite kako je još lekovitije ako ne morate da naprežete pogled. I da joj suptilno stavite do znanja kako vas jede neka boljka i apelujete na njenu savest i humanost i da obnaži dojke, kako bi vam omogućila da produžite svoje dane, koji su možda bez njenog razumevanja i saučešća, već odbrojani.

Niste? Pa pokušajte. Ako ste dovoljno zabavni i ubedljivi, možda vam se i posreći. Nije ništa rečeno o taktilnom uticaju dojki na dužinu vašeg života, ali improvizujte. Predložite joj, šta znam, recimo, da zajedno gledate njene divne grudi pred ogledalom, jer nije ništa rečeno ni o tome da gledanje u sise produžava život samo muškarcima, tako što ćete vi stati iza nje i pomoći joj pridržavanjem izloženih primeraka.

E sad, pošto nije sigurno da sisovoajerstvo utiče tako blaženo na žene, a dokazan je blaženi uticaj mačića – preslatke mace, zle mačketine i lude cica mice apsolutno dominiraju internetom, a nema žene koja na svom profilu nema bar neku sliku neke slatke male izvrnute mačke, čak i ako više voli pse, primenite kreativno sadržaj ovog klipa, koji broji više miliona pregleda na YouTube i možda je već produžio život svim tim muškarcima i ženama koji su ga odgledali.

Neko mudar se dosetio da napravi video lek koji možete primenjivati zajedno sa svojom lepšom polovinom, spajajući prirodne prelepote i preslatkoće, tako da nema nikog ko može da se ne istopi, ili barem slatko ne nasmeje. Pa vi sad pokušajte da osporite teoriju o lekovitosti sisa i mačića. Mislim, ono što vas zanosi, rastapa, deluje blagotvorno i blaženo, što vas umiruje, raspilavljuje i uzbuđuje, ukratko, sadržaj koji vam angažuje mozak i telesnu hemiju na prijatan način, sigurno vam produžava život.

Comments