Koliko ste puta do sada pročitali frazu da žene žele seks isto koliko i muškarci? Istina je da u pravom svetu, to je retko kada slučaj. Ali, za sve to postoje pravi razlozi koji, za divno čudo, ne uključuju činjenicu da više nije zaljubljena u vas. Pre nego što odustanete i počnete da tražite neku drugu, pročitajte moguće razloge zašto žene ne žele seks koliko i muškarci.

Zato što žele ljubav

Seks i devojke Razlozi zašto žene ne žele seks KOLIKO i muškarci

Žene su emocionalna stvorenja. Možda ćete povremeno pronaći neku liberalnu dušu koja samo želi da se zabavi, ali čak i tada su emocije te koje su je uopšte dovele u tu fazu. Njena sreća, tuga, osećanja utiču na njenu odluku da li želi seks sada i odmah. Često je potrebno dosta faktora da se poklopi kako bi ona želela samo seks.

Potrebno je vreme

Možda ste se nadali da ćete posle dobre večere uživati u vreloj i strasnoj noći, posebno nakon nekoliko seksi rečenica koje je uputila upućujući na tu mogućnost. Ali, često se desi da, iako je možda otvorena za zabavu i seks, nije baš spremna za to odmah. Zašto? Potrebno je vreme – da se poveže sa vama, da vas upozna i da bude sigurna da će joj biti prijatno sa vama. Sačekajte sledeći susret ili trenutak kada vidite da joj je dovoljno prijatno, pa će sama da krene u pravcu spavaće sobe. Nikako ne forsirajte seks i ne pokušavajte da postavite neku vrstu ultimatuma, tada ste osuđeni na propast.

Comments