Ljubav ne ide sama od sebe i treba joj sva vaša pomoć da bi opstala u vašoj vezi. Ako se prepuštate nesigurnosti i strahovanjima, da možda to nije to, da će vas ona možda ipak ostaviti zbog vaših slabosti, da vam možda nije vreme da se smirite, da ljubav ne traje večno – daćete snagu nesigurnosti i strahovima i oni će pobediti ljubav i uništiti vam vezu, na neki od načina koje ste već zamislili. Ali ljubav traži nešto drugo od vas – hrabrost da se za nju opredelite i da radite za nju. Negujući ljubav, dajete devojci koju volite sve razloge da ostane sa vama.

Razlozi zbog kojih će devojka koju volite ostati sa vama2 Razlozi zbog kojih će devojka koju volite ostati sa vama

Dozvolite joj da vas upozna

To znači da treba da zna o vama i one stvari koje nikome do sada niste poverili. Jedna od odlika ljubavi je da se ona pojačava kad o nekome znate i ono najgore. Kad ste sa nekim bliski, ne morate da se dokazujete i fascinirate ga, trudeći se da se uvek predstavite u najboljem svetlu. Dovoljno je da budete potpuno pošteni u odnosu na ono što jeste – to vas već čini boljim čovekom, od koga ona neće odustati zbog njegovih mana i mračne strane.

Dozvolite joj da i ona bude vaš zaštitnik i oslonac

U trenucima slabosti i krize, oslonite se na nju, tražite njeno razumevanje, podršku i pomoć i dobićete ih. Zbog toga niste manje muškarac, nego ste više čovek, prijatelj, partner. U dobroj vezi, partneri stoje jedno iza drugog i pružaju oslonac i podršku kad god je potrebno. Stojeći na vašoj strani, nudeći vam pomoć i utehu, ona ima prilike da iskaže svoju ljubav, posvećenost i razumevanje.

Comments