Savršene ideje za tetovaže kod muškaraca

Kako muškarcima uspeva da oteraju stvarno kvalitetnu ženu

Kad u životu želiš nešto više

Kako da zadržiš onu do koje ti je stalo

Pogrešna uverenja kojih treba da se oslobodiš zarad svog mentalnog zdravlja

Kako da pronađeš svoju snagu

Najveće želje savremenog (mladog) sveta

Kako da upotrebiš bes kao pogonsko gorivo

Zašto vam uspeh izmiče

Miodrag Majić, autor romana “Deca zla”: Izvesno je da ćemo u dogledno vreme imati i igranu seriju po motivima ovog romana

Kad “prebaciš” iz ekstrovertnosti mladosti u introvertnost zrelosti

Ghosting, stop: Šta možeš da kažeš, umesto da samo nestaneš

Uznemirujuće stvari koje nikada nisi ni želeo da znaš o ženama

Rečenica kojom ćeš zavesti svaki znak u horoskopu

Uvidi koje treba da uvedeš u praksu do tridesete

Devojke

Rečenica kojom ćeš zavesti svaki znak u horoskopu

1/2

Iskoristi ovo vreme pojačane aktivnosti na društvenim mrežama (uz svu bezbednost kontakta na daljinu) i vežbaj svoju zavodljivost! Ako nas shvatiš bukvalno i dobiješ blok – ne preuzimamo odgovornost. Ali dobro ćeš se provesti, a možda negde baš i pogodiš žicu. Osim toga, isprobaj kod različitih horoskopskih znakova rečenice koje ti se najviše sviđaju, ili one na koje je više žena pozitivno reagovalo. Ma ne obaziri se na horoskopski znak, samo se zezaj!

Ovan

“Želim da te držim čvrsto i da dobro ispljeskam tu sočnu pozadinu.” (Ako ne popiješ blok momentalno, biće smeha i zabave.)

Bik

“Raspoložen sam za maženje. Ali ne mogu da obećam da će ostati samo na tome…” (Ovo pritiska pravo dugme, ukoliko joj se bar malo sviđaš – neće moći da ne zamišlja kako bi to bilo!)

Blizanci

“Hoćeš li da dođeš na čašu vina, masažu leđa i najrazuzdaniji seks u tvom životu?” (Ali budi spreman na to da je ona spremna da dođe, makar prekršila policijski čas.)

Rak

“Namirisao sam se onom kolonjskom vodom koju voliš…” (I ovo vrlo lako može da se pretvori u vrlo napaljiv razgovor, koji će dovesti do vrlo zabavne završnice.)

Lav

“Ne mogu da prestanem da te zamišljam golu, kako svršavaš pod mojim jezikom.” (Vau. Vrlo eksplicitno i samouvereno. Ali gledaj da se uveriš da si to plasirao Lavici, a ne nekoj Ribi ili Račici.)

Devica

“Način na koji me gledaš je toliko seksi!” (Ili u nekoj primerenoj varijanti, ako te ona zapravo ne gleda, ili te nikad nije videla, tipa “tvoj pogled je tako seksi”. Prilično će svakoj ženi imponovati da primetiš nešto što nije očigledno, a kod Devica svakako imaš prolaz.)

Wannabe TV

Editors choice