Zaljubljeni parovi umeju da budu nekada dosadni, prilično patetični i naporni, ali utoliko je sve to i lepo jer imaju zaljubljenost koja iskričavi i “varniči” svuda oko njih. Međutim, može od njih mnogo da se nauči kako bi odnosi u vezi bili uvek dobri, a ne samo u trenucima i danima kada je zaljubljenost aktuelna i upravlja sa oboje ljudi iz para. Neke od ovih rečenica zaljubljeni parovi konstantno i upravo to pokazuje njihovu zaljubljenost, privrženost i veliku ljubav i prisnost.

veza 24 Rečenice koje zaljubljeni parovi svakodnevno ponavljaju

“Hvala ti!”

Time što ćeš reći “hvala ti” pokazuješ partneru da je voljen i da ima svu tvoju pažnju. Nažalost, kod mnogih reč “hvala” kod mnogih postaje jedna od onih koje je teško izgovoriti, ali kada se zahvalnost pokazuje svakodnevno, pa čak i za sitnice, onda se uvećava poštovanje u odnosu, a samim tim raste i ljubav, te sva druga pozitivna osećanja.

“Sećaš li se kada smo…”

I onda ova rečenica može da se nastavi u mnogo pravaca, ali je bitno da se svakodnevno prisetite neke lepe stvari iz svoje, zajedničke prošlosti, nebitno čega ste se oboje prisetili u tom trenutku. Može da bude neki izlazak, noć provedena u kući, neki zanimljiv ili smešan događaj.,. Sve to dalje pospešuje odnos, ali i stvaranje novih, lepih uspomena, jer one donose osećaj zadovoljstva i sreće.

Comments