Stvari koje rade pravi džentlmeni

Ovo je hrana koju bi trebalo da izbegavate nakon što napunite trideset

Vodič kroz emotivni nered – za početnike

Kako da doneseš odluke koje menjaju život

Nisu svi treninzi isti, a ovo je pet vrsta treninga koje možete isprobati

Šta misliš da devojka očekuje od tebe – a šta je njoj zapravo bitno

DRAM BEND: “Izdati prvi album je kao da si završio osnovnu školu”

Ovo su najavljeni albumi koje nestrpljivo iščekujemo u ovoj godini!

Kako da all black stajlinge ovog proleća učinite zanimljivijim

Razlozi zbog kojih će vas devojke ostavljati (jer ste emotivno nedostupni)

Savršene ideje za tetovaže kod muškaraca

#styleinspofriday – Noah Centineo

Kako da zadržiš onu do koje ti je stalo

Pogrešna uverenja kojih treba da se oslobodiš zarad svog mentalnog zdravlja

Mrtvi uglovi koji vam ometaju manevrisanje u u seksu

Devojke

Reši se predrasuda o klitorisu

1/2

Najvažnija lekcija koju treba da savladaš iz ženske anatomije nije gde se klitoris nalazi (jer to nije potraga za zakopanim blagom), nego čemu služi i kako treba da ga tretiraš. Muškarci često robuju predrasudama i misle da je to neka velika nauka. Da raščistimo.

Klitoris se krije i teško ga je pronaći

Ovaj maleni organ, deo ženske anatomije, predstavlja luksuz prirode, jer sa svojim spletom živaca i prokrvljenošću, ima samo jednu jedinu svrhu – služi za seksualno uzbuđenje i orgazam. Veoma visok procenat žena (oko 70 odsto) doživljava orgazam jedino stimulacijom klitorisa i zato je važno da kao partner pronađeš način za njegovu stimulaciju, na koji tvoja partnerka najbolje reaguje. Klitoris se nalazi u gornjem delu ispod nabora stidnih usana i kad nabubri lako ga je napipati. A ako nabubri pod tvojim prstima ili jezikom, onda si sasvim siguran da si ga pronašao. Anatomija vulve i vagine svake žene je različita (kao što su i penisi različiti), ali ne toliko da bi im se klitoris nalazio na sasvim različitim mestima. Razlika je u veličini usana, naborima, osetljivosti, a najbolji način da se uveriš u njegov položaj i osetljivost jeste da istražuješ – nežni dodiri, blag pritisak, trljanje (što je vlažnije, to bolje), a dobrodošla je i saradnja partnerke. Traži uputstva, slušaj njene uzdahe. Ako je ona dovoljno opuštena i slobodna sa tobom, možeš je zamoliti da ti pokaže kako to ona sama radi – to je najbolje i najtačnije uputstvo koje možeš da dobiješ, jer ne diraju se sve žene kao u pornićima, niti svakoj prija ista vrsta stimulacije. Tako da ćeš pritisak i brzinu podesiti prema senzibilitetu i potrebama svoje partnerke.

Ko da razume sve te komlikovane delove

Pa, savremena saznanja zaista komplikuju stvari. Sada važi uverenje da je koren klitorisa duboko u vagini, odnosno, da je tačka G klitoralno tkivo – što je prilično logično, ali u suštini uopšte nije bitno. Ne moraš da znaš šta se kako zove, važno je da otkriješ šta kako radi. Možda je ono što dodiruješ samo spoljašnji deo klitorisa, ali ako njegovo blago trljanje izaziva orgazam tvoje partnerke, ne moraš dalje ni da istražuješ. Važno je da znaš šta i kojim redom ona voli – neke žene najviše vole da dožive klitoralni orgazam, pa da zatim pređete na penetraciju, neke vole da im se klitoris stimuliše za vreme penetracije, neke vole oralnu stimulaciju, neke vole sve to…

Wannabe TV

Editors choice