Romantika je ili zapostavljena, ili precenjena. Ravnotežu između izbegavanja patetike i zaista simpatičnih romantičnih gestova, koje će svaka žena ceniti, nije tako teško postići. Shvatite romantiku kao začin, a ne kao glavno jelo i priredite svojoj partnerki sitne pažnje, zbog kojih ćete joj biti još draži. Evo malog vodiča za romantične poteze:

Igrajte se njenom kosom, dok zajedno gledate TV

Verovatno to ponekad radite spontano, nesvesni da je to romantičan gest. Dodirivanje njene kose je kao maženje mačke – to prija, opušta, gotovo hipnotiše, a vaša partnerka će poželeti da može da prede, da bi izrazila kako se oseća.

Pitajte je gde želi da je izvedete na večeru

Na ovaj način pokazujete inicijativu, zajedno sa željom da joj ugodite – a to je neodoljivo romantično. Ipak, da se na kraju ne bi svelo na to da ona ne može da se odluči i da organizacija krene u pravcu toga da ona zapravo treba i da je preuzme – ponudite joj tri opcije. Restoran koji oboje poznajete, neko novo mesto za koje ste dobili preporuku i neko za koje vi znate da je dobro. Tako se ona neće beskonačno dvoumiti, a ni jedan izbor neće biti pogrešan.

romantika Romantični gestovi koji će je OBORITI s nogu
Comments