Treba da znaš: Šta je najbitnije za razvoj karijere

Počinje sa snimanjem Game of Thrones spin-off serija

Najbolje stilizovani muškarci MET gale 2019.

Osvešćeno koiršćenje tehnologije i tehnološka detoksikacija

Adrenalinska zavisnost – strast ili problem?

Žene žele malo više pažnje

Top 5 igrica za pametne telefone koje će te zabaviti

Pravilo pametnog vežbanja: Nisu sve vežbe za svakog

Sudar sa stereotipom: Šta vam žene rade i kad im je stalo do vas?

Zašto je šefovska pozicija mesto usamljenosti

Odlične smart-casual letnje kombinacije za tebe

Trikovi za lepši izgled (devojke vole doterane frajere)

Mislimo da znamo – a nije istina

Bad Bunny: Novi fashion guru

Kakva je u krevetu: Znaci koji je razotkrivaju

Sa kojim tipom žene ćeš najlakše doći do seksa

Sa kojim tipom žene ćeš najlakše doći do seksa

1/2

Žene ionako stalno sumnjiče muškarce da imaju samo jedan cilj – da ih odvuku u krevet – a muškarci se neubedljivo brane, govoreći nešto poput “eh, pa nije baš tako”. Vi najbolje znate kako jeste – neke žene zaista želite samo da odvučete u krevet, a sa nekima želite vezu. A u neke se zaljubite, iako ste samo hteli da ih odvučete u krevet. Isto tako, neke žene su spremnije od drugih da sa muškarcem imaju seks, jer znaju šta žele, ili baš zato što ne znaju šta žele. U toj igri, svi rizikujemo zdravlje – telesno, ako ne koristimo zaštitu i emotivno, ako nam se slučajno i neplanirano slomi srce. Ovo su tipovi žena sa kojima ćete najlakše doći do seksa – a posle vidite šta ćete.

Dobrodržeća matorka

Žene sa svojih četrdeset plus ulaze u osetljiv period života – tada često nastaju životni preokreti, razvode se brakovi i počinje novi život, dok još ima snage i dok mladost još nije sasvim nestala. Mnoge žene su u tim godinama već odavno razvedene, deca su im poodrasla, a one su već stekle samopouzdanje i osvojile svoj životni stil. Od MILF-a one postaju dobrodržeće matorke, koje odlično znaju da treba da iskoriste priliku koja im se pruža (a nisu očajnice, koje vape za muškom pažnjom), odnosno, rešene su da se zabavljaju dokle god mogu i dobro znaju šta hoće. Ako vam se se sviđaju dame u godinama, samo budite dostupni (i pristojni, sređeni, ljubazni i predusretljivi, dame vole fine momke), one će vam jasno staviti do znanja da imate prolaz.

Neutešna

Ona je sveže raskinula sa dečkom, a najverovatnije je da je zapravo dečko raskinuo sa njom i sva je preosetljiva i labilna. Ogorčena, ljuta, zbunjena, odjednom slobodna i ne zna šta će sa svojom slobodom, treba joj zabava, treba joj uteha, treba joj da se seti da može da se živi i provodi i kad nisi u vezi, a prijateljice je podržavaju u tome. Verovatno ćete je sresti u društvu nekoliko prijateljica – tu se dosta pije i kikoće (možda su vas već sve primetile i odmerile i padaju komentari), a ona je verovatno najviše popila i više izgleda ludo, nego kao da se ludo zabavlja. Ako vas ne brine emotivna labilnost i to što je prilično pijana, eto lakog plena. Ona možda sutradan neće moći da vas se seti, a vi ćete možda opet hteti da je tešite.

Wannabe TV

Editors choice