Muškarci koji su uspešni kod žena – uspešni u smislu da im žene retko odolevaju i da obično smuvaju svaku koja im se dopadne, imaju neke zajedničke karakteristike. Energični su i uvek potpuno svesni ženskog prisustva, nisu posebno telesno privlačni, niti naročito imućni, uvek su spremni da razgovaraju sa ženama i uvek flertuju i žene su nekako svesne da su oni privlačni drugim ženama i da imaju da im ponude nešto naročito, što sve ostale žene takođe žele. Oni se očigledno dobro osećaju u svojoj koži i emituju seksualnu energiju i samopouzdanje, koje žene osećaju i na koje reaguju. Pa, ako pokušavate da se izgradite u tom pravcu, oprobajte malo jednostavne psihologije.

Gledanje u usta

Dok govori, gledajte je u usta. Ne kao da ne možete dobro da je čujete pa čitate sa usana, nego kao da uživate u pogledu na njena usta. Ženske usne simbolički predstavljaju njene osetljivije donje usne, pa kao što dubok poljubac priziva osećaj penetracije, tako će vaš pogled izazvati erotsko raspoloženje, koga možda neće ni biti svesna. Ali ako zatim bude sasvim raspoložena da je odvetete na piće ili vam bez oklevanja da broj telefona, znajte da stvar radi.

Gledanje u oči

Kad joj se sviđate ona tu i tamo obara glavu i skreće pogled, ali kad uhvati vaš pogled, neka u njemu pročita vaše samopouzdanje, izazov, zainteresovanost, neka oseti da je gola pred vašim pogledom, iako je ne gledate bezobrazno, već u oči. Na ovaj način obraćate se emocionalnom delu njenog mozga i pokazujete se kao pravi mužjak, jak, spreman na suočavanje, sposoban da je zaštiti.

prvi sastanak2 Samopouzdanje i pet načina da zavedete svaku ženu
Comments