Ako tražite neku devojku, koja će prionuti uz vas, na koju ćete imati uticaj i biti superiorni, uzmite bilo koju, pun ih je ribnjak. Ali ako niste zadovoljni princezama, lolitama i preraslim tinejdžerkama, obratite pažnju na ove pokazatelje, po kojima ćete prepoznati ženu koja zna šta hoće i koju vredi imati pored sebe, jer tako oplemenjujete svoj život, a imate i šta da naučite.

Devojke su pune očekivanja, a žena ceni ono što imate da joj ponudite

Žena ne traži od vas nešto što joj nedostaje. Jer je kompletna. Nije joj potrebna stalna pažnja, ume da vas ostavi na miru, ne treba joj muškarac da se obavije oko njega i učini ga centrom svog sveta. Spremna je na kompromis i ceni ono što joj pružate. Nećete je razočarati, jer ju je veoma teško očarati – ona je realna i maštanja o princu je ostavila princezama.

Ženi niste potrebni da bi se osećala potpuno, ali ona vas želi

Dovoljna je sama sebi, ali spremna je da vam napravi mesto u svom životu, jer vas želi. Ne očekuje da je zavodite i fascinirate, dovoljno joj je to što je osetila i prepoznala, da vam krene u susret raširenih ruku – jer je divno deliti sa nekim radosti života, osećati bliskost i graditi poverenje. Bićete počastvovani što želi vas.

devojka1  Šest načina da razlikujete zrelu ženu od devojke
Comments