Treba da znaš: Šta je najbitnije za razvoj karijere

Počinje sa snimanjem Game of Thrones spin-off serija

Najbolje stilizovani muškarci MET gale 2019.

Osvešćeno koiršćenje tehnologije i tehnološka detoksikacija

Adrenalinska zavisnost – strast ili problem?

Žene žele malo više pažnje

Top 5 igrica za pametne telefone koje će te zabaviti

Pravilo pametnog vežbanja: Nisu sve vežbe za svakog

Sudar sa stereotipom: Šta vam žene rade i kad im je stalo do vas?

Zašto je šefovska pozicija mesto usamljenosti

Odlične smart-casual letnje kombinacije za tebe

Trikovi za lepši izgled (devojke vole doterane frajere)

Mislimo da znamo – a nije istina

Bad Bunny: Novi fashion guru

Kakva je u krevetu: Znaci koji je razotkrivaju

Sitnice kojima devojke nerviraju svoje momke (pokušaj da ih razumeš)

Sitnice kojima devojke nerviraju svoje momke (pokušaj da ih razumeš)

1/2

Devojke imaju svoje načine da budu iritantno slatke – u svakoj ženi se nalazi devojčica koja voli da se igra, da skreće pažnju i bude mažena i razmažena. A to je nešto što možeš da razumeš – dečak u tebi sigurno može (seti se svih onih igračaka za “odrasle” kojima ne možeš da odoliš), iako su odnosi na nivou dečaka i devojčica prilično nategnuti i često sebični.

Široke, komotne haljine

Voliš da ti devojka izgleda seksi, da vidiš njene ženstvene obline kad je pogledaš, a ona ponekad voli da obuče “džak”, u kome izgleda kao trudna devojčica. Zapravo, svaka žena ima svoje omiljene “džakove” za po kući, naročito u letnjem periodu. To je praktično i komotno, a cure ponekad (barem u onim danima u mesecu), žele da pokriju stomak i butine, jer se osećaju natečeno, da obuku nešto što ih krije, jer se tako osećaju sigurnije i neupadljivije.

Detinjasti ukrasi

Ona ima razne zezalice koje su roze i šljašte i izgledaju kao asesoar neke Diznijeve princeze. Njena maska za telefon, novčanik, privezak za ključeve, futrola za naočare, njen omiljen ranac (i patike sa šljokicama) – kao da ih je otela svojoj mlađoj sestri, koja je upravo pošla u školu. Cure misle da je to slatko, navikni se.

Jastuci i plišane igračke

Ona zaista spava među srcastim jastučićima i plišanim medama, zekama i kucama. A još ako ima i kućnog ljubimca, zaticaćete ga na tom istom krevetu, među jastucima i igračkama. Ponekad osećaš da u tom krevetu nema mesta za tebe, u njemu se čuva njena bezazlenost i detinjstvo i to nekako…nije u redu. Možda bi trebalo da joj kažeš kako se osećaš zbog toga – ona može da promeni dekor kad ti dolaziš, da bi se osećao prijatnije.

Ona rasipa šnalice za kosu i gumice

I još gomila sitnica se rasipa za njom – uvek ih zaboravlja kod tebe, ili joj ispadaju, ima ih na dnu svoje tašne i ima ih na glavi. Gumice nisu opasne, njih skupiš, pa joj uručiš kao poklon, ali šnalica koja se zavukla u tvoju posteljinu ili tepih, ume da ubode. Ne vredi ti da se boriš protiv stvari koje ona stavlja na glavu, njena frizura je izraz njenog karaktera, raspoloženja i naročito – promene raspoloženja. Pripiši to hormonima – šnalice, hormoni, logično je (nije, šalimo se).

Wannabe TV

Editors choice