Parfemi koje treba da probaš ove jeseni

Najbolje filmske frizure Brada Pitta + kako da ih napraviš

Minđuše: Kako da nosiš najomiljeniji komad nakita muškaraca sa stilom

Ultimativno crno: Kako da izgledaš đavolski dobro

Kako da oslobodiš energiju vezanu za – vezivanje

Najukusniji kokteli sa kafom

Brzi kurs iz poznavanja vina

Kako da sprovedeš fizičku i mentalnu detoksikaciju

Zašto ti je potrebna emotivna pismenost

Znaci da ti preti “pregorevanje” na poslu

10 neverovatnih mesta koja vredi videti bar jednom u životu

Pravilo pametnog vežbanja: Nisu sve vežbe za svakog

Kako da brendiraš svoj stil?

Buba – retro i uvek u trendu

Kad vežbaš i vežbaš, a mišići ne rastu

Sitnice kojima devojke nerviraju svoje momke (pokušaj da ih razumeš)

Sitnice kojima devojke nerviraju svoje momke (pokušaj da ih razumeš)

1/2

Devojke imaju svoje načine da budu iritantno slatke – u svakoj ženi se nalazi devojčica koja voli da se igra, da skreće pažnju i bude mažena i razmažena. A to je nešto što možeš da razumeš – dečak u tebi sigurno može (seti se svih onih igračaka za “odrasle” kojima ne možeš da odoliš), iako su odnosi na nivou dečaka i devojčica prilično nategnuti i često sebični.

Široke, komotne haljine

Voliš da ti devojka izgleda seksi, da vidiš njene ženstvene obline kad je pogledaš, a ona ponekad voli da obuče “džak”, u kome izgleda kao trudna devojčica. Zapravo, svaka žena ima svoje omiljene “džakove” za po kući, naročito u letnjem periodu. To je praktično i komotno, a cure ponekad (barem u onim danima u mesecu), žele da pokriju stomak i butine, jer se osećaju natečeno, da obuku nešto što ih krije, jer se tako osećaju sigurnije i neupadljivije.

Detinjasti ukrasi

Ona ima razne zezalice koje su roze i šljašte i izgledaju kao asesoar neke Diznijeve princeze. Njena maska za telefon, novčanik, privezak za ključeve, futrola za naočare, njen omiljen ranac (i patike sa šljokicama) – kao da ih je otela svojoj mlađoj sestri, koja je upravo pošla u školu. Cure misle da je to slatko, navikni se.

Jastuci i plišane igračke

Ona zaista spava među srcastim jastučićima i plišanim medama, zekama i kucama. A još ako ima i kućnog ljubimca, zaticaćete ga na tom istom krevetu, među jastucima i igračkama. Ponekad osećaš da u tom krevetu nema mesta za tebe, u njemu se čuva njena bezazlenost i detinjstvo i to nekako…nije u redu. Možda bi trebalo da joj kažeš kako se osećaš zbog toga – ona može da promeni dekor kad ti dolaziš, da bi se osećao prijatnije.

Ona rasipa šnalice za kosu i gumice

I još gomila sitnica se rasipa za njom – uvek ih zaboravlja kod tebe, ili joj ispadaju, ima ih na dnu svoje tašne i ima ih na glavi. Gumice nisu opasne, njih skupiš, pa joj uručiš kao poklon, ali šnalica koja se zavukla u tvoju posteljinu ili tepih, ume da ubode. Ne vredi ti da se boriš protiv stvari koje ona stavlja na glavu, njena frizura je izraz njenog karaktera, raspoloženja i naročito – promene raspoloženja. Pripiši to hormonima – šnalice, hormoni, logično je (nije, šalimo se).

Wannabe TV

Editors choice