Znaci da ti preti “pregorevanje” na poslu

Letnji aksesoari za muškarce sa stilom

10 neverovatnih mesta koja vredi videti bar jednom u životu

Pravilo pametnog vežbanja: Nisu sve vežbe za svakog

Kako da brendiraš svoj stil?

Buba – retro i uvek u trendu

Kad vežbaš i vežbaš, a mišići ne rastu

Savremen muškarac, ekološka svest i moda

Liam Payne x Hugo Boss: Kolekcija koja će ti se dopasti!

Kako da “nabilduješ” mozak

Kako da nosiš najzahtevnije “muške” boje sa stilom

Domaći zadatak za leto: 5 knjiga koje zaista treba da pročitaš (ponovo)

Navike koje će ti pomoći na putu do uspeha

Ljubavna oda Joe Jonasa za Sophie Turner u vidu pesme “Hesitate”

Stylish 24/7: Komadi koji su ti ovog leta neophodni kako bi izgledao dobro od jutra do večeri

Sitnice kojima devojke nerviraju svoje momke (pokušaj da ih razumeš)

Sitnice kojima devojke nerviraju svoje momke (pokušaj da ih razumeš)

1/2

Devojke imaju svoje načine da budu iritantno slatke – u svakoj ženi se nalazi devojčica koja voli da se igra, da skreće pažnju i bude mažena i razmažena. A to je nešto što možeš da razumeš – dečak u tebi sigurno može (seti se svih onih igračaka za “odrasle” kojima ne možeš da odoliš), iako su odnosi na nivou dečaka i devojčica prilično nategnuti i često sebični.

Široke, komotne haljine

Voliš da ti devojka izgleda seksi, da vidiš njene ženstvene obline kad je pogledaš, a ona ponekad voli da obuče “džak”, u kome izgleda kao trudna devojčica. Zapravo, svaka žena ima svoje omiljene “džakove” za po kući, naročito u letnjem periodu. To je praktično i komotno, a cure ponekad (barem u onim danima u mesecu), žele da pokriju stomak i butine, jer se osećaju natečeno, da obuku nešto što ih krije, jer se tako osećaju sigurnije i neupadljivije.

Detinjasti ukrasi

Ona ima razne zezalice koje su roze i šljašte i izgledaju kao asesoar neke Diznijeve princeze. Njena maska za telefon, novčanik, privezak za ključeve, futrola za naočare, njen omiljen ranac (i patike sa šljokicama) – kao da ih je otela svojoj mlađoj sestri, koja je upravo pošla u školu. Cure misle da je to slatko, navikni se.

Jastuci i plišane igračke

Ona zaista spava među srcastim jastučićima i plišanim medama, zekama i kucama. A još ako ima i kućnog ljubimca, zaticaćete ga na tom istom krevetu, među jastucima i igračkama. Ponekad osećaš da u tom krevetu nema mesta za tebe, u njemu se čuva njena bezazlenost i detinjstvo i to nekako…nije u redu. Možda bi trebalo da joj kažeš kako se osećaš zbog toga – ona može da promeni dekor kad ti dolaziš, da bi se osećao prijatnije.

Ona rasipa šnalice za kosu i gumice

I još gomila sitnica se rasipa za njom – uvek ih zaboravlja kod tebe, ili joj ispadaju, ima ih na dnu svoje tašne i ima ih na glavi. Gumice nisu opasne, njih skupiš, pa joj uručiš kao poklon, ali šnalica koja se zavukla u tvoju posteljinu ili tepih, ume da ubode. Ne vredi ti da se boriš protiv stvari koje ona stavlja na glavu, njena frizura je izraz njenog karaktera, raspoloženja i naročito – promene raspoloženja. Pripiši to hormonima – šnalice, hormoni, logično je (nije, šalimo se).

Wannabe TV

Editors choice