Savršene ideje za tetovaže kod muškaraca

Kako muškarcima uspeva da oteraju stvarno kvalitetnu ženu

Kad u životu želiš nešto više

Kako da zadržiš onu do koje ti je stalo

Pogrešna uverenja kojih treba da se oslobodiš zarad svog mentalnog zdravlja

Kako da pronađeš svoju snagu

Najveće želje savremenog (mladog) sveta

Kako da upotrebiš bes kao pogonsko gorivo

Zašto vam uspeh izmiče

Miodrag Majić, autor romana “Deca zla”: Izvesno je da ćemo u dogledno vreme imati i igranu seriju po motivima ovog romana

Kad “prebaciš” iz ekstrovertnosti mladosti u introvertnost zrelosti

Ghosting, stop: Šta možeš da kažeš, umesto da samo nestaneš

Uznemirujuće stvari koje nikada nisi ni želeo da znaš o ženama

Rečenica kojom ćeš zavesti svaki znak u horoskopu

Uvidi koje treba da uvedeš u praksu do tridesete

Devojke

Šta bi žene stvarno htele da znaju o muškarcima – na prvom sastanku

1/2

One ne postavljaju otvoreno pitanja o onome što ih stvarno zanima, već nastoje da okolnim putem sklope sliku. Žene znaju da je zastrašujuće za muškarce kada su otvorene i neposredne, htele bi da znaju u šta se upuštaju i ne žele da gube vreme. Ako znaš šta je ono što one zaista žele da znaju o tebi, možda možeš da olakšaš i sebi i njima. Jer, na kraju dana, dobro se osećamo samo kad znamo da smo nešto završili i zaokružili, dali i primili. Emotivne igre su prevaziđene, ali otvorenost u pristupu još uvek nije legitimna – eto neistraženog prostora, u kome možeš da se iskažeš i ostaviš dobar utisak, samom činjenicom da si spreman da rizikuješ i budeš iskren.

Koje su tvoje najveće mane?

To je nešto što žena ne može da pita, jer zvuči suludo i jer svako želi da se prikaže u najboljem svetlu. Ali, umesto da ističeš svoje vrline, rizikuj i iznesi svoje mane i slabosti. To je veoma hrabro i svaka žena će ceniti taj potez.

Zašto si raskinuo sa bivšom?

Žena zapravo želi da zna šta nije funkcionisalo u vašoj vezi, koje su to greške koje ste oboje pravili, odnosno, kakvi su ti zahtevi i očekivanja.

Kakav si u seksu?

Nemoguće je pitati nekog da li je dobar ljubavnik, isto koliko je nemoguće i dobiti pravi odgovor na ovo pitanje. Muškarci su uglavnom ubeđeni da su dobri u krevetu, ali žene dobro znaju koliko vrede takva ubeđenja. Dešava se da se žena odlučuje da spava sa muškarcem već na prvom sastanku, samo da bi dobila tačan odgovor na ovo neizrečeno pitanje. U čemu leži tvoja šansa da dobiješ seks, ali nema garancije da ćeš ostaviti utisak.

Wannabe TV

Editors choice