Da li si dovoljno zreo za vezu?

Vežbe u kancelariji za one koji celog dana sede

Klasični odevni komadi koji bi trebalo da budu u ormaru svakog muškarca ovog proleća

Jednostavne kombinacije koje možeš nositi svakog dana

Filmovi koje kritika nije volela, ali Oskar jeste

Ljubav najčešće uopšte nije ono što očekuješ

Trening sa tegovima je bolji od kardio treninga – evo i zašto

6 stvari koje te sprečavaju da smršaš u 20, 30 i 40 godina

5 navika koje će “bustovati” tvoju životnu energiju

Stvari koje razumeju samo dobri ljudi sa opakim šefovima

7 “svežih” stilskih ideja za minimaliste

Ako je voliš, onda je drugačije tretiraš u krevetu – da li je to diskriminacija?

Izvodljive maštarije: Pomerite granice u seksu

24h u životu svakog muškarca

Od bogatstva do prosjačkog štapa i nazad – poznati muzičari gubitnici

Šta da radiš kad ti se sviđa žena čiji si – klijent

Šta da radiš kad ti se sviđa žena čiji si – klijent

1/2

Ona pruža neke profesionalne usluge i prema svima je jednako ljubazna, predusretljiva i brižna, jer joj je to u opisu posla. Nije ništa neubičajeno da se muškarac koji se nalazi u poziciji klijenta, primaoca usluge, zagreje za svoju trenericu, maserku, frizerku, zubarku – a nije ni tako neobično da se profesionalno uslužne devojke odazovu njihovom interesovanju, ako je izraženo na adekvatan način.

Ona je trener

Bilo da je instruktorka u teretani, ili trenerica kendo-nindžucu-aikido kluba u koji si se učlanio, jer se ne ložiš na loptu, nego na kimono, mačeve i ostalu kul borilačku opremu, ona je trener čija uputstva slušaš, koji zna više od tebe i pokušava da te nauči onome što zna – kao i sve ostale koji dolaze na njene treninge. Beskrajno joj se diviš i poštuješ je, dok istovremeno smatraš da je strašno hot i pokušavaš da saznaš da li je udata, verena, ima dečka, i kako je moguće da nije i da nema nikog, kad je tako fantastična. Imaš nekoliko prednosti – viđaš je često i imaš pristup, nikome neće biti čudno ako nešto razgovarate nezavisno od drugih. Da li imaš pravo da joj priđeš? Imaš, budi siguran. Ali, pošto joj prilaziš sa pozicije učenika, mudro je da sačekaš da se trening završi, da joj pristupiš sa uobičajenim poštovanjem i kažeš kako si svestan da je to možda neprilično, ali da bi jako voleo kad bi ona izašla sa tobom na piće i da ćeš se povući i razumeti ako njoj to ne odgovara. Velike su šanse (ako joj se imalo sviđaš) da joj se dopadne tvoj skroman i samouveren nastup i da prihvati poziv na dejt. Kao i da ti objasni da joj profesionalizam ne dozvoljava da se bolje upoznaje sa učenicima (mada je to u ovom slučaju verovanto samo izgovor, jer joj se ne dopadaš dovoljno).

Ukoliko ti se posreći i počnete da izlazite i da se viđate, vodi računa da na njenom terenu zadržiš poštovanje učenika – ili promeni klub ili teretanu u kojoj vežbaš.

Wannabe TV

Editors choice