Previše je zauzeta

Njen život je ispunjen i organizovan – ona nije čekala muškarca da bi imala smisao i centar, već se posvetila karijeri, prijateljima, svojim interesovanjima. I sada kada treba da uspori i da ti napravi mesta, da pruži šansu vezi da se razvije, ona okleva. Tako je dugo i temeljno gradila to što ima i nije joj lako da promeni prioritete.

Navikla je da se oslanja samo na sebe

Ideja da bi neko mogao da joj postane potreban, da joj bude oslonac i podrška za nju je privlačna koliko i zastrašujuća. Ona uviđa kuda stvari vode i odvažiće se u nekom trenutku da ti se prepusti – ne vrši pritisak na nju, dozvoli joj da učini sopstvenim tempom.

Ona ima svoju grupu za podršku

Ona se druži sa ženama koje su u sličnoj poziciji kao ona i jedan drugoj predstavljaju najveću podršku – dele potpuno poverenje i pomažu jedna drugoj u svakoj situaciji. One su se organizovale jer su potrebne jedna drugoj, jer se razumeju i vole i jer su u njihovim životima muškarci obično prolazni. Ne treba da se osećaš ugroženim zbog toga, samo treba da postepeno zauzmeš svoje mesto u njenom životu – prijateljice će pružiti podršku njenoj ljubavi, to je sigurno.

jaka zena 3 Šta jaku ženu sprečava da ti se prepusti?
Comments