Intervju: Vitomir Jevremović o VR-All-Art projektu, umetnosti i virtuelnoj stvarnosti

6 boja koje treba da dodaš svojim jesenjim autfitima

#FashionInspo: Slojevite kombinacije za jesen

Najneobičnija zanimanja u istoriji

Tipovi žena sa kojima ne želiš da završiš u ozbiljnoj vezi

Trendi kul jakne za jesenju sezonu

Odlične Halloween maske za muškarce

Šta sve jesu i nisu bili samuraji

Intervju: Dalibor Andonov Gru

Nega kože lica u jesenjem periodu

7 aksesoara koje svaki muškarac mora da poseduje

Šta se dogodilo sa životinjama koje su putovale u svemir?

Muške osobine koje će privući svaku devojku

Modeli džempera koji su ti potrebni za sezonu jesen/zima

Šta muči muškarce, a ne usuđuju se da traže

Šta je sve ženama privlačno kod muškaraca

Šta je sve ženama privlačno kod muškaraca

1/2

Istraživanja su dovela do zanimljivih zaključaka – neki su očekivani, a neki iznenađujući, ili čak suprotni od opšteprihvaćenih ubeđenja. Pa, da vidimo, kolike su vam šanse kod devojaka, prema ovim rezultatima.

Žene vole ljubazne i pristojne muškarce

Zamisli! A bili smo ubeđeni da se žene pale na loše momke, neotesane, drske, izazovne, bezobrazne. Imaju oni svoje obožavateljke, naravno, ali u daleko većem procentu, ljubazni, prijatni i pristojni muškarci su dopadljiviji većem broju (i tipu) žena. Vernost i pouzdanost su visoko ocenjene, takođe, ali ljubaznost je definisana kao najtraženija osobina kod muškarca. Verovatno zato što implicira poverenje, postojanost i ostale dosadne i pouzdane stvari, koje žene traže kod partnera.

Magična privlačnost burme

Žene su opasne – ako ne paziš, rasturiće ti brak, ili će barem pokušati! Devedeset odsto slobodnih žena iskazalo je interesovanje za oženjene muškarce. Izgleda da je tuđe uvek slađe, ili je ipak mnogo jednostavnije – to što je muškarac oženjen, ili zauzet, ukazuje na činjenicu da je hteo da prihvati obaveze, kao i da je vredan nečije ljubavi, dakle, on je osvedočeno vredan pažnje. Još ako je u pitanju dobar tata (muškarac koji nosi bebu, ili gura kolica, odnosno, onaj ko je vidno brižan i nežan prema svom detetu, neodoljivo je seksi), njegova vrednost skače dvostruko i sve druge mane mu se opraštaju.

Punački muškarci su privlačniji

Žene doživljavaju punačke muškarce kao tipove koji imaju više samopouzdanja, dobro se osećaju u svojoj koži, vedriji su i zadovoljniji. Istraživanje je pokazalo da su žene sa malom decom, koje su udate za punačke muškarce, u najvišem procentu izjavljivale da su veoma zadovoljne što je njihov muškarac debeljuškast.

Jak na rečima – klasika

Muškarac koji ume lepo da se izražava i da zanimljivo priča, bio je i ostao magično privlačan. I nije po sredi samo to što svojim rečima ume da potakne maštu i stvori magiju, da zamagli stvarnost i učini je lepšom, nego i to što rečitost ukazuje na obrazovanost, kulturu, načitanost – viši društveni status i sposobnost zarađivanja.

Poslovni uspeh

Da, očekivano. Poslovno uspešni i materijalno stabilni (bogati) muškarci, veoma su privlačni. Oni predstavljaju stabilnost, sposobnost, izobilje i sigurnost – kako god izgledali.

Wannabe TV

Editors choice