Savremena pravila flertovanja za kul tipove

Parfemi koje treba da probaš ove jeseni

Najbolje filmske frizure Brada Pitta + kako da ih napraviš

Minđuše: Kako da nosiš najomiljeniji komad nakita muškaraca sa stilom

Ultimativno crno: Kako da izgledaš đavolski dobro

Kako da oslobodiš energiju vezanu za – vezivanje

Najukusniji kokteli sa kafom

Brzi kurs iz poznavanja vina

Kako da sprovedeš fizičku i mentalnu detoksikaciju

Zašto ti je potrebna emotivna pismenost

Znaci da ti preti “pregorevanje” na poslu

10 neverovatnih mesta koja vredi videti bar jednom u životu

Pravilo pametnog vežbanja: Nisu sve vežbe za svakog

Kako da brendiraš svoj stil?

Buba – retro i uvek u trendu

Šta je ženama najprivlačnije kod muškaraca?

Šta je ženama najprivlačnije kod muškaraca?

1/2

Naravno da i one imaju svoje tipove – muškarce koje zapažaju zbog kombinacije visine, građe, boje očiju i energije kojom zrače. Ali, raznim anketama i istraživanjima došlo se do nekih opštih karakteristika, koje navodi najveći broj žena. Iako neke žene vole dečačke tipove, izgleda da najveći broj žena ipak zapaža muževne tipove – a ovo su te muževne karakteristike, koje one primećuju.

Guste obrve, jaka vilica

Verujte, ženama je dovoljno što svi muškarci imaju lepše i gušće trepavice od njih – ako uređujete i čupate obrve, onda su vam i one sigurno bar deset puta lepše, jer već imaju prirodnu gustinu. Doterane obrve na muškom licu deluju feminizirano – nekim ženama je to baš seksi, ali najveći broj žena voli da vidi guste i jake obrve na muškom licu snažne (četvrtaste) vilice. Oblik lica ukazuje na stabilnost i čvrstinu karaktera – muškarac koji ima uvučenu ili slabo izraženu bradu i liniju vilice, deluje kao slabić.

Negovana brada (srednje dužine)

Iako neke žene vole glatke muške obraze, većina se izjašnjava za bradu! Ali, žene ne vole kad je muškarac prosto zarastao u bradu, kao neki pustinjak – vole da brada bude srednje dužine, da bude uređena, svilena i mirišljava. Bradu nije lako održavati, pa zato, ako se odlučite da negujete ovaj ukras na svom licu, budite veoma temeljni u tome.

Ožiljci na licu

U ovome se žene uglavnom slažu – mali ožiljak na licu, na obrvi, usni, obrazu, beleg je koji vašem licu daje posebnu privlačnost i čini vas različitim od drugih. Ožiljci su seksi.

Wannabe TV

Editors choice