Kako da zadržiš onu do koje ti je stalo

Pogrešna uverenja kojih treba da se oslobodiš zarad svog mentalnog zdravlja

Kako da pronađeš svoju snagu

Najveće želje savremenog (mladog) sveta

Kako da upotrebiš bes kao pogonsko gorivo

Zašto vam uspeh izmiče

Miodrag Majić, autor romana “Deca zla”: Izvesno je da ćemo u dogledno vreme imati i igranu seriju po motivima ovog romana

Kad “prebaciš” iz ekstrovertnosti mladosti u introvertnost zrelosti

Ghosting, stop: Šta možeš da kažeš, umesto da samo nestaneš

Uznemirujuće stvari koje nikada nisi ni želeo da znaš o ženama

Rečenica kojom ćeš zavesti svaki znak u horoskopu

Uvidi koje treba da uvedeš u praksu do tridesete

Glavni izvori stresa + kako da njima upravljaš

Kako da podstakneš svoju kreativnost

Životne lekcije (koje se stalno zaboravljaju)

Šta je ženama najprivlačnije kod muškaraca?

Šta je ženama najprivlačnije kod muškaraca?

1/2

Naravno da i one imaju svoje tipove – muškarce koje zapažaju zbog kombinacije visine, građe, boje očiju i energije kojom zrače. Ali, raznim anketama i istraživanjima došlo se do nekih opštih karakteristika, koje navodi najveći broj žena. Iako neke žene vole dečačke tipove, izgleda da najveći broj žena ipak zapaža muževne tipove – a ovo su te muževne karakteristike, koje one primećuju.

Guste obrve, jaka vilica

Verujte, ženama je dovoljno što svi muškarci imaju lepše i gušće trepavice od njih – ako uređujete i čupate obrve, onda su vam i one sigurno bar deset puta lepše, jer već imaju prirodnu gustinu. Doterane obrve na muškom licu deluju feminizirano – nekim ženama je to baš seksi, ali najveći broj žena voli da vidi guste i jake obrve na muškom licu snažne (četvrtaste) vilice. Oblik lica ukazuje na stabilnost i čvrstinu karaktera – muškarac koji ima uvučenu ili slabo izraženu bradu i liniju vilice, deluje kao slabić.

Negovana brada (srednje dužine)

Iako neke žene vole glatke muške obraze, većina se izjašnjava za bradu! Ali, žene ne vole kad je muškarac prosto zarastao u bradu, kao neki pustinjak – vole da brada bude srednje dužine, da bude uređena, svilena i mirišljava. Bradu nije lako održavati, pa zato, ako se odlučite da negujete ovaj ukras na svom licu, budite veoma temeljni u tome.

Ožiljci na licu

U ovome se žene uglavnom slažu – mali ožiljak na licu, na obrvi, usni, obrazu, beleg je koji vašem licu daje posebnu privlačnost i čini vas različitim od drugih. Ožiljci su seksi.

Wannabe TV

Editors choice