Ukoliko ste u vezi, ili pak trenutno dejtujete i imate želju da uđete u vezu, ovo je dobar tekst za vas. Sigurno ste se mnogo puta zapitali šta to vaša partnerka, ili potencijalna partnerka, očekuju od vas, i postupali u skladu sa onime što ste sami sa sobom zaključili. Ipak, svima nam je do sada već poznato da su muškarci sa Marsa a žene sa Venere – što znači da ste verovatno doneli neke pogrešne zaključke. Dakle, ako se čudite zašto ona ne reaguje na vaše postupke onako kako ste očekivali, otkrićemo vam zašto je to tako. U nastavku teksta pročitajte šta to vaša devojka zapravo očekuje od vas (i ne, to nije ono što ste mislili da očekuje).

Za početak – ona verovatno nema preterana očekivanja

Kao prvo, vi niste nešto što ona kupuje, sa uputstvom za upotrebu i garancijom, i od čega ona očekuje da radi kako je na kutiji napisano. Da uprostimo, ona nema preterana očekivanja od vas. Ali, ono što ima je integritet i samopoštovanje, i samim tim ona zna šta želi a šta ne. Ona pored sebe želi muškarca koji takođe zna šta želi, koji želi nju i sa kojim može da vidi budućnost. A budućnost se vidi uz one osobe koje svoju budućnost takođe mogu da vide. Ukoliko joj se dopadnete, ona neće praviti listu očekivanja i spisak vaših dobrih i loših osobina, već će vam dati šansu da joj pokažete iskrenog sebe.

Ona ne želi da budeš savršen, već da budeš svoj

Ova stavka nastavlja se na prethodnu. Vaša devojka od vas ne očekuje da budete savršeni u svakom trenutku. Ona ne očekuje da ćete je voditi u skupe restorane, da ćete biti fenomenalan ljubavnik koji unapred zna šta ona voli, da ćete se u svemu složiti sa njom, da ćete svakodnevno zvati njenu mamu. Ne, ona očekuje da budete svoji, otvoreni i iskreni u svojoj komunikaciji sa njom. Onda kada ste iskreni od samog starta, vi pokazujete da ste spremni da se zaista posvetite vezi, bez lažne predstave i predomišljanja. Naravno, ako tada pokažete da ste spremni da se potrudite oko nje, izađete joj u susret i napravite kompromise – ona će biti na sedmom nebu.

Ona ne želi da budeš “glavni”, ali važno joj je da imaš stav

Ne moraš biti glava porodice, glavni u svakoj odluci, glavni u ekipi, glavni u svemu. Nije ona sa tobom da bi joj neko vodio život i donosio odluke umesto nje. Ali, ona će ceniti ako imaš stav i znaš da doneseš samostalnu odluku. Ne morate se ni složiti, ali važno je da možete da diskutujete i da budete samostalni u svojim razmišljanjima. Dakle, njoj je potrebno da “preuzmeš kormilo” onda kada ona to ne može da učini, ali da istovremeno ne insistiraš da samo ti vodiš igru. Samopouzdanje je veoma privlačna osobina, ali arogantnost nije.

Comments