Žene vole romantične gestove, ali i ako ste potpuni realista i osećate se smešno i nespretno kad pokušavate da upriličite neku romantiku – otprilike onako kako se osećate kad ste primorani da slušate poeziju, ili kad ste u školi morali da učite glupe pesmice i recitujete ih pred svima – i dalje ima mnogo načina da učinite da se ona oseća srećno i voljeno na način koji je vama prirodan i primenljiv.

Mislite ozbiljno sa njom? Upoznajte se sa njenim roditeljima i iskažite im poštovanje. Pokažite joj kako ste dobri sa decom. Kako volite prirodu i životinje. A ako vas njena mačka bude prihvatila – to će za nju biti siguran znak da ste vi onaj pravi.

Šta možete učiniti da se vaša devojka oseća voljenom iako NISTE romantični2 Šta možete učiniti da se vaša devojka oseća voljenom iako NISTE romantični

Poklonite joj foto album sa srećnim, smešnim i lepim momentima koje ste podelili. To je romantičan gest, ali je takođe i divna uspomena. Jednog dana će vaša deca listati taj album, pokušavajući da shvate da ste vi imali za sebe neko vreme u kome njih nije bilo.

Budite velikodušni u krevetu. Ako ste inače razumni, odmereni i analitični, iskoristite te svoje osobine da ne izgubite glavu u strasti i tako da zaboravite na svoju partnerku. Njeno zadovoljostvo mora da vam bude na prvom mestu. Uverite se da ste u potpunosti istražili njene kapacitete i omogućili joj da uživa koliko god je u stanju.

Comments