Da li si dovoljno zreo za vezu?

Vežbe u kancelariji za one koji celog dana sede

Klasični odevni komadi koji bi trebalo da budu u ormaru svakog muškarca ovog proleća

Jednostavne kombinacije koje možeš nositi svakog dana

Filmovi koje kritika nije volela, ali Oskar jeste

Ljubav najčešće uopšte nije ono što očekuješ

Trening sa tegovima je bolji od kardio treninga – evo i zašto

6 stvari koje te sprečavaju da smršaš u 20, 30 i 40 godina

5 navika koje će “bustovati” tvoju životnu energiju

Stvari koje razumeju samo dobri ljudi sa opakim šefovima

7 “svežih” stilskih ideja za minimaliste

Ako je voliš, onda je drugačije tretiraš u krevetu – da li je to diskriminacija?

Izvodljive maštarije: Pomerite granice u seksu

24h u životu svakog muškarca

Od bogatstva do prosjačkog štapa i nazad – poznati muzičari gubitnici

Šta muči muškarce, a ne usuđuju se da traže

Šta muči muškarce, a ne usuđuju se da traže

1/3

Čak i kad nemaju nikakvih primedbi, ili često izjavljuju da su zadovoljni seksom koji imaju sa svojim devojkama, muškarci često neke stvari prećutkuju, ustežu se da predlože i pitaju, jer se plaše da će ih devojke pogrešno shvatiti. Da će biti uvređene, osećati se omalovaženo, da će misliti da su nekakvi manijaci… Muškarci koji sa svojim partnerkama imaju otvorenu i iskrenu komunikaciju ništa ne moraju da zamišljaju, oni znaju na čemu su – neki predlozi su rado prihvaćeni, neki su na razmatranju, a neki su kategorički odbijeni. A znati na čemu si, mnogo je bolje (čak i kad si kategorički odbijen) nego kriti svoje želje, jer to utiče na odnos kao i svaka laž – stvara distancu i naboj, a samim tim i pukotinu koja može da se proširi i naruši vezu. Dakle, budi otvoren, ali taktičan i nežan i rizikuj – nešto od onog što ti se mota po glavi, sigurno može da se ostvari i možda ćeš se veoma iznenaditi spremnošću svoje partnerke da ti ispuni želje.

Mnogi muškarci maštaju o ženskoj dominaciji, a ne znaju kako bi to tražili od partnerke. Ali razmisli prvo o tome da li imaš neku maglovitu predstavu o tome šta bi ona trebalo da radi, ili znaš tačno koji scenario bi voleo da ostvariš, jer to će i njoj pomoći da se orijentiše i da se uživi u ulogu.

Grupni seks je takođe česta maštarija, a potrebno je da znaš šta tvoja partnerka stvarno misli o tome, da li je privlači da eksperimentiše – jer to bi trebalo da bude eksperiment i događaj, a ne partnerska seksualna praksa (osim ako oboje niste tvrdo u tom fazonu). Ako je zainteresovana, potrebno je da ugovorite pravila, odnosno, da se dogovorite da uvek možete da odustanete, ili da kad jednom krenete nema odustajanja, pa šta bude. A treba i da pronađete druge zainteresovane osobe – možda neke koje imaju iskustva u onome što bi hteo da doživiš.

Trojka je verovatno najčešća muška želja i ona se ostvaruje češće nego što misliš. Budi otvoren za mogućnost da treća osoba bude muškarac (po njenom izboru), a ako i nju zanima seks sa još jednom devojkom, neka treća osoba takođe bude njen izbor.

Wannabe TV

Editors choice