Treba da znaš: Šta je najbitnije za razvoj karijere

Počinje sa snimanjem Game of Thrones spin-off serija

Najbolje stilizovani muškarci MET gale 2019.

Osvešćeno koiršćenje tehnologije i tehnološka detoksikacija

Adrenalinska zavisnost – strast ili problem?

Žene žele malo više pažnje

Top 5 igrica za pametne telefone koje će te zabaviti

Pravilo pametnog vežbanja: Nisu sve vežbe za svakog

Sudar sa stereotipom: Šta vam žene rade i kad im je stalo do vas?

Zašto je šefovska pozicija mesto usamljenosti

Odlične smart-casual letnje kombinacije za tebe

Trikovi za lepši izgled (devojke vole doterane frajere)

Mislimo da znamo – a nije istina

Bad Bunny: Novi fashion guru

Kakva je u krevetu: Znaci koji je razotkrivaju

Šta muči muškarce, a ne usuđuju se da traže

Šta muči muškarce, a ne usuđuju se da traže

1/3

Čak i kad nemaju nikakvih primedbi, ili često izjavljuju da su zadovoljni seksom koji imaju sa svojim devojkama, muškarci često neke stvari prećutkuju, ustežu se da predlože i pitaju, jer se plaše da će ih devojke pogrešno shvatiti. Da će biti uvređene, osećati se omalovaženo, da će misliti da su nekakvi manijaci… Muškarci koji sa svojim partnerkama imaju otvorenu i iskrenu komunikaciju ništa ne moraju da zamišljaju, oni znaju na čemu su – neki predlozi su rado prihvaćeni, neki su na razmatranju, a neki su kategorički odbijeni. A znati na čemu si, mnogo je bolje (čak i kad si kategorički odbijen) nego kriti svoje želje, jer to utiče na odnos kao i svaka laž – stvara distancu i naboj, a samim tim i pukotinu koja može da se proširi i naruši vezu. Dakle, budi otvoren, ali taktičan i nežan i rizikuj – nešto od onog što ti se mota po glavi, sigurno može da se ostvari i možda ćeš se veoma iznenaditi spremnošću svoje partnerke da ti ispuni želje.

Mnogi muškarci maštaju o ženskoj dominaciji, a ne znaju kako bi to tražili od partnerke. Ali razmisli prvo o tome da li imaš neku maglovitu predstavu o tome šta bi ona trebalo da radi, ili znaš tačno koji scenario bi voleo da ostvariš, jer to će i njoj pomoći da se orijentiše i da se uživi u ulogu.

Grupni seks je takođe česta maštarija, a potrebno je da znaš šta tvoja partnerka stvarno misli o tome, da li je privlači da eksperimentiše – jer to bi trebalo da bude eksperiment i događaj, a ne partnerska seksualna praksa (osim ako oboje niste tvrdo u tom fazonu). Ako je zainteresovana, potrebno je da ugovorite pravila, odnosno, da se dogovorite da uvek možete da odustanete, ili da kad jednom krenete nema odustajanja, pa šta bude. A treba i da pronađete druge zainteresovane osobe – možda neke koje imaju iskustva u onome što bi hteo da doživiš.

Trojka je verovatno najčešća muška želja i ona se ostvaruje češće nego što misliš. Budi otvoren za mogućnost da treća osoba bude muškarac (po njenom izboru), a ako i nju zanima seks sa još jednom devojkom, neka treća osoba takođe bude njen izbor.

Wannabe TV

Editors choice