Žene neke stvari naprosto očekuju od vas sa punim pravom. Fizička snaga je imperativ. Sviđaju nam se vaši mišići, ali ako vam služe samo da im se divite pred ogledalom u teretani, nama ne znače mnogo. Više volimo da vas vidimo kako cepate drva, čistite sneg, nosite klavir, pomerate nameštaj, rukujete čekićem i bušilicom i uopšte, krajnje nam je prijatan i golicavo inspirativan pogled na muškarca koji obavlja neki praktičan posao koji zahteva snagu i veštinu. Ako vam šrafcigeri, ključevi, klešta i glinerice vire iz džepova, ili sa sobom nosite torbu sa alatom koju mi ne možemo ni da podignemo, budite sigurni da ste nam veoma seksi.

Ako mislite da impresionirate ženu tako što ćete se baciti na patos i uraditi 50 sklekova na jednoj ruci, zajebite to. To pali samo na filmu. Nama se više sviđa da nosite naše torbe, kese, kofere i decu. A posebno nam se sviđa da nosite nas. Onako da nas podignete u naručje i ponesete, poneti trenutkom romantike. Nego mi znamo da su i to samo filmski fazoni, a ako smo krupne, sočne i zamašne, ne očekujemo da nas tek tako nosate okolo. A i ne želimo da se ukočite, pa da posle niste ni za šta.

Toliko o našim apsolutnim očekivanjima u odnosu na činjenicu da ste jači pol. E, sad ide ono zajebano. Mentalna, emotivna i psihološka snaga koju smo naučile da od vas gotovo i ne očekujemo, a da se ipak potajno nadamo i priželjkujemo da ćete je ispoljiti i pokazati nam da ste pravi muškarac. Jer, moždani i srčani mišići su ono što treba da bildujete, da koristite i demonstrirate u svim prilikama.

tip Šta muškarce čini jakim u ženskim očima
Comments