Zanimljive činjenice koje treba da znate o Tomu Hardyju

10 glumica u koje smo bili zaljubljeni 90-ih

Ivan Divan: “Ne bih odvajao svoju čovečnost od umetnosti”

Postavljanje granica – znak zrelosti i stabilnosti

Kako da bolje podnesete odbijanje

Iritantne stvari koje vam sigurno neće nedostajati – jer ste singl

Ovo je hrana od koje će vam mamurluk biti “kao rukom odnesen”

Ovo su najplaćeniji sportisti u 2021. godini, a evo koliko oni zarađuju

Hrvatska kompanija Rimac postaje većinski vlasnik Bugattija

Stvari koje rade pravi džentlmeni

Ovo je hrana koju bi trebalo da izbegavate nakon što napunite trideset

Vodič kroz emotivni nered – za početnike

Kako da doneseš odluke koje menjaju život

Nisu svi treninzi isti, a ovo je pet vrsta treninga koje možete isprobati

Šta misliš da devojka očekuje od tebe – a šta je njoj zapravo bitno

Devojke

Šta na kraju dejta – ako ona pristane

1/2

Plan je uspeo sve do poljupca i njenog prihvatanja tvog poziva na piće (kod tebe u stanu, da se razumemo) i sada treba da nastaviš da budeš ležeran i nenasrtljiv, ali takođe i rešen i preduzimljiv. Ona može da se predomisli u poslednjem trenutku, pa evo nekoliko saveta o tome kako da se ponašaš kad izgleda kao da je stvar već rešena i da će dejt biti kompletan i zaokružen – ali ništa nije sigurno.

Bez pritiska

Na svojoj teritoriji si prirodniji i opušteniji i lakše je ponašati se prijatno i ležerno. Seti se da treba u svakom trenutku da budeš džentlmen i da je dama ta koja bira  – tvoje je da joj ponudiš, a njeno je da prihvati. Ali to nikako ne treba da bude nametljivo i pod pritiskom. Uveri je da ćeš joj pozvati taksi, ili da ćeš da je odvezeš kući u bilo kom trenutku, tako ćeš joj staviti do znanja da je bezbedna, da nisi neki manijak i da može da se opusti. A i više od toga, samo ako želi.

Ponudi je vinom

To svakako podrazumeva da imaš neku pripremu pre odlaska na dejt, od koga očekuješ akciju. Dakle, pre nego što izađeš sa devojkom, za slučaj da ona prihvati tvoj poziv na “afterparti” sredi stan i stavi bocu vina da se hladi. Pripremi lepe čaše i imaj na polici spremnu mirišljavu sveću. Vino je otmeno piće – ako joj ponudiš nešto žestoko, može da pomisli da želiš da je napiješ, kafa joj možda neće ni prijati kasno uveče, mada možete uvek popiti čaj. Ipak, ti ponudi vino, ležerno upali sveću i pusti neku nenametljivu muziku – to je atmosfera koja će svakoj devojci prijati.

Pokaži joj stan

Posebno voliš da provodiš jutarnje sate na svojoj terasi, imaš malu radnu sobu – pokaži joj gde se šta nalazi, čisto da je upoznaš sa teritorijom i da se pokažeš gostoljubiv. Tako joj ukazuješ dobrodošlicu. Ako živiš u garsonjeri, skreni joj pažnju na detalje koje si doneo sa nekih putovanja, umetničku sliku ili svoju malu biblioteku, kako bi se ona osećala opuštenije u tvom domu.

Wannabe TV

Editors choice