WOMAN CRUSH WEDNESDAY: Nicole Scherzinger

Stylish 24/7: Komadi koji su ti ovog leta neophodni kako bi izgledao dobro od jutra do večeri

Aplikacije bez kojih nećeš moći ovog leta!

Treba da znaš: Šta je najbitnije za razvoj karijere

Počinje sa snimanjem Game of Thrones spin-off serija

Najbolje stilizovani muškarci MET gale 2019.

Osvešćeno koiršćenje tehnologije i tehnološka detoksikacija

Adrenalinska zavisnost – strast ili problem?

Žene žele malo više pažnje

Top 5 igrica za pametne telefone koje će te zabaviti

Pravilo pametnog vežbanja: Nisu sve vežbe za svakog

Sudar sa stereotipom: Šta vam žene rade i kad im je stalo do vas?

Zašto je šefovska pozicija mesto usamljenosti

Odlične smart-casual letnje kombinacije za tebe

Trikovi za lepši izgled (devojke vole doterane frajere)

Šta na kraju dejta – ako ona pristane

Šta na kraju dejta – ako ona pristane

1/2

Plan je uspeo sve do poljupca i njenog prihvatanja tvog poziva na piće (kod tebe u stanu, da se razumemo) i sada treba da nastaviš da budeš ležeran i nenasrtljiv, ali takođe i rešen i preduzimljiv. Ona može da se predomisli u poslednjem trenutku, pa evo nekoliko saveta o tome kako da se ponašaš kad izgleda kao da je stvar već rešena i da će dejt biti kompletan i zaokružen – ali ništa nije sigurno.

Bez pritiska

Na svojoj teritoriji si prirodniji i opušteniji i lakše je ponašati se prijatno i ležerno. Seti se da treba u svakom trenutku da budeš džentlmen i da je dama ta koja bira  – tvoje je da joj ponudiš, a njeno je da prihvati. Ali to nikako ne treba da bude nametljivo i pod pritiskom. Uveri je da ćeš joj pozvati taksi, ili da ćeš da je odvezeš kući u bilo kom trenutku, tako ćeš joj staviti do znanja da je bezbedna, da nisi neki manijak i da može da se opusti. A i više od toga, samo ako želi.

Ponudi je vinom

To svakako podrazumeva da imaš neku pripremu pre odlaska na dejt, od koga očekuješ akciju. Dakle, pre nego što izađeš sa devojkom, za slučaj da ona prihvati tvoj poziv na “afterparti” sredi stan i stavi bocu vina da se hladi. Pripremi lepe čaše i imaj na polici spremnu mirišljavu sveću. Vino je otmeno piće – ako joj ponudiš nešto žestoko, može da pomisli da želiš da je napiješ, kafa joj možda neće ni prijati kasno uveče, mada možete uvek popiti čaj. Ipak, ti ponudi vino, ležerno upali sveću i pusti neku nenametljivu muziku – to je atmosfera koja će svakoj devojci prijati.

Pokaži joj stan

Posebno voliš da provodiš jutarnje sate na svojoj terasi, imaš malu radnu sobu – pokaži joj gde se šta nalazi, čisto da je upoznaš sa teritorijom i da se pokažeš gostoljubiv. Tako joj ukazuješ dobrodošlicu. Ako živiš u garsonjeri, skreni joj pažnju na detalje koje si doneo sa nekih putovanja, umetničku sliku ili svoju malu biblioteku, kako bi se ona osećala opuštenije u tvom domu.

Wannabe TV

Editors choice