Da li si dovoljno zreo za vezu?

Vežbe u kancelariji za one koji celog dana sede

Klasični odevni komadi koji bi trebalo da budu u ormaru svakog muškarca ovog proleća

Jednostavne kombinacije koje možeš nositi svakog dana

Filmovi koje kritika nije volela, ali Oskar jeste

Ljubav najčešće uopšte nije ono što očekuješ

Trening sa tegovima je bolji od kardio treninga – evo i zašto

6 stvari koje te sprečavaju da smršaš u 20, 30 i 40 godina

5 navika koje će “bustovati” tvoju životnu energiju

Stvari koje razumeju samo dobri ljudi sa opakim šefovima

7 “svežih” stilskih ideja za minimaliste

Ako je voliš, onda je drugačije tretiraš u krevetu – da li je to diskriminacija?

Izvodljive maštarije: Pomerite granice u seksu

24h u životu svakog muškarca

Od bogatstva do prosjačkog štapa i nazad – poznati muzičari gubitnici

Šta na kraju dejta – ako ona pristane

Šta na kraju dejta – ako ona pristane

1/2

Plan je uspeo sve do poljupca i njenog prihvatanja tvog poziva na piće (kod tebe u stanu, da se razumemo) i sada treba da nastaviš da budeš ležeran i nenasrtljiv, ali takođe i rešen i preduzimljiv. Ona može da se predomisli u poslednjem trenutku, pa evo nekoliko saveta o tome kako da se ponašaš kad izgleda kao da je stvar već rešena i da će dejt biti kompletan i zaokružen – ali ništa nije sigurno.

Bez pritiska

Na svojoj teritoriji si prirodniji i opušteniji i lakše je ponašati se prijatno i ležerno. Seti se da treba u svakom trenutku da budeš džentlmen i da je dama ta koja bira  – tvoje je da joj ponudiš, a njeno je da prihvati. Ali to nikako ne treba da bude nametljivo i pod pritiskom. Uveri je da ćeš joj pozvati taksi, ili da ćeš da je odvezeš kući u bilo kom trenutku, tako ćeš joj staviti do znanja da je bezbedna, da nisi neki manijak i da može da se opusti. A i više od toga, samo ako želi.

Ponudi je vinom

To svakako podrazumeva da imaš neku pripremu pre odlaska na dejt, od koga očekuješ akciju. Dakle, pre nego što izađeš sa devojkom, za slučaj da ona prihvati tvoj poziv na “afterparti” sredi stan i stavi bocu vina da se hladi. Pripremi lepe čaše i imaj na polici spremnu mirišljavu sveću. Vino je otmeno piće – ako joj ponudiš nešto žestoko, može da pomisli da želiš da je napiješ, kafa joj možda neće ni prijati kasno uveče, mada možete uvek popiti čaj. Ipak, ti ponudi vino, ležerno upali sveću i pusti neku nenametljivu muziku – to je atmosfera koja će svakoj devojci prijati.

Pokaži joj stan

Posebno voliš da provodiš jutarnje sate na svojoj terasi, imaš malu radnu sobu – pokaži joj gde se šta nalazi, čisto da je upoznaš sa teritorijom i da se pokažeš gostoljubiv. Tako joj ukazuješ dobrodošlicu. Ako živiš u garsonjeri, skreni joj pažnju na detalje koje si doneo sa nekih putovanja, umetničku sliku ili svoju malu biblioteku, kako bi se ona osećala opuštenije u tvom domu.

Wannabe TV

Editors choice