Popularnost hrani vaš ego – poštovanje hrani vašu dušu

Veliki poroci velikih pisaca

Citati Thomasa Manna o čoveku, ljubavi, istini i vrlinama

8 Netflixovih Marvel heroja koje bismo voleli da vidimo u MCU

Zanimljive činjenice koje treba da znate o Tomu Hardyju

10 glumica u koje smo bili zaljubljeni 90-ih

Ivan Divan: “Ne bih odvajao svoju čovečnost od umetnosti”

Postavljanje granica – znak zrelosti i stabilnosti

Kako da bolje podnesete odbijanje

Iritantne stvari koje vam sigurno neće nedostajati – jer ste singl

Ovo je hrana od koje će vam mamurluk biti “kao rukom odnesen”

Ovo su najplaćeniji sportisti u 2021. godini, a evo koliko oni zarađuju

Hrvatska kompanija Rimac postaje većinski vlasnik Bugattija

Stvari koje rade pravi džentlmeni

Ovo je hrana koju bi trebalo da izbegavate nakon što napunite trideset

Devojke

Šta ona želi (i ne želi) da čuje u krevetu

Reci joj kako divno miriše

I to se ne odnosi na njen parfem, nego na specifičan suptilan miris njene kože, njenog međunožja, pazuha, vrata. Kad uživaš u mirisu tela svoje partnerke, to ukazuje na viši nivo prisnosti i ona će to tako i razumeti – pomirši je i udahni kao da mirišeš cvet i reci joj koliko ti to prija.

Reci joj koliko te uzbuđuje

Ako radi nešto u čemu posebno uživaš, reci joj kako to dobro radi i koliko te loži. Reci joj koliko je seksi dok radi to što radi, koliko te loži kad je vidiš da sama sebe dodiruje, ili kad tebe dodiruje ili kad se na određen način pokreće dok vodite ljubav. U tom trenutku, ona je za tebe kraljica seksa, a ako je svesna toga, onda je još više podstaknuta da bude slobodna, da se prepusti i uživa.

Ali ako ti padne na pamet da izgovoriš neku od sledećih rečenica, ugrizi se za jezik i oćuti, ili reci nešto primerenije tom trenutku. Ovi komentari na njeno strasno i romantično raspololeženje deluju kao kofa hladne vode.

Nemoj da joj kažeš da je mnogo više seksi od tvoje bivše

Jednostavno, bivša se ne pominje u krevetu, nikad i ni u kakvom kontekstu. Ako ti poređenja padaju na pamet, zadrži ih za sebe, čak i ako su ona u korist tvoje sadašnje devojke.

Nemoj joj govoriti kako je slatka

Slatka je kad ustane ujutru i tumara bunovna po kući, kad zaboravi na sebe i gurne prst u teglicu sa kremom, kako bi pokupila ostatke, kad se sanjiva sklupča uz tebe… Ali dok je u toku vruća akcija, svaka asocijacija na slatkoću je kontraindikovana. U krevetu je vatrena, seksi, uzbudljiva, razigrana, senzualna, moćna, izazovna, podatna – sve drugo, samo ne slatka.

Nemoj davati kompliment njenim divnim očima

U redu je da joj kažeš kako se gubiš u njenim očima i kako je fascinantna njihova boja i iskričavost – kad sedite jedno preko puta drugog i razgovarate – obučeni. Ali kad ste goli, bolje je da prokomentarišeš lepotu nekog drugog dela njenog tela. Ako već zapažaš njen pogled, možeš da joj kažeš da voliš kad te tako gleda, jer to znači da te gleda pohotno ili izazovno i da deluje seksi.

Brankica Milošević

Wannabe TV

Editors choice