Zanimljive činjenice koje treba da znate o Tomu Hardyju

10 glumica u koje smo bili zaljubljeni 90-ih

Ivan Divan: “Ne bih odvajao svoju čovečnost od umetnosti”

Postavljanje granica – znak zrelosti i stabilnosti

Kako da bolje podnesete odbijanje

Iritantne stvari koje vam sigurno neće nedostajati – jer ste singl

Ovo je hrana od koje će vam mamurluk biti “kao rukom odnesen”

Ovo su najplaćeniji sportisti u 2021. godini, a evo koliko oni zarađuju

Hrvatska kompanija Rimac postaje većinski vlasnik Bugattija

Stvari koje rade pravi džentlmeni

Ovo je hrana koju bi trebalo da izbegavate nakon što napunite trideset

Vodič kroz emotivni nered – za početnike

Kako da doneseš odluke koje menjaju život

Nisu svi treninzi isti, a ovo je pet vrsta treninga koje možete isprobati

Šta misliš da devojka očekuje od tebe – a šta je njoj zapravo bitno

Devojke

Šta ostavlja najgori utisak na prvom sastanku

1/2

Svi već znamo da su sekunde u pitanju, kad ostavljamo prvi utisak. Ali ako vizuelno i onim čime zračimo, što odajemo svojim držanjem, pogledom, pokretima izazove mrštenje, utisak može da se popravi kad sednete da porazgovarate – ili možeš da upališ alarm na njenom skeneru i da ona posle dva minuta odluči da više ne želi da te vidi. Evo na šta su cure posebno osetljive:

Čačkanje telefona

U svim savetima o ponašanju u društvu, naići ćeš na predlog da isključiš mobilni telefon i da se posvetiš sagovornicima, a ovo je neophodno ako si izašao na sastanak. Sva tvoja pažnja treba da pripadne njoj i čačkanje telefona je više nego samo nekulturno – to joj poručuje da ti nije dovoljno zanimljiva i da nisi zainteresovan. Naravno, ovo pravilo važi i za nju – telefoni treba da budu utišani i sklonjeni u tašnu ili džep, nema razloga da stoje na stolu i da budu na dohvat ruke.

Način na koji govoriš

Lokalni naglasak je u redu, ali nepismenost, promašivanje padeža ili preterana upotreba uličnih izraza (i psovki) potpuno su odbojni. Čitajte da biste popravili i proširili svoj rečnik i kad vas neko ispravi, upamtite i ne ponavljajte greške. Važno izražavati se kulturno, govoriti književnim jezikom, vladati rečima. Način na koji govoriš otkriva koliko si obrazovan, kulturan i civilizovan i može da popravi i zaseni sve ostalo što ostavlja loš ili osrednji utisak, ali može i da uništi ceo tvoj nastup i tvoja uredna i elegantna pojava onda ne znači ništa.

Samopouzadnje

Najveći procenat žena očekuje da muškarac pokaže samopouzdanje u nastupu i ponašanju, a to ne znači hvalisanje i pričanje samo o sebi. To znači da joj pokažeš da znaš šta hoćeš, da umeš da slušaš i da se osećaš dobro i komotno u svojoj koži – da si samosvestan, a istovremeno pristojan i zainteresovan.

Wannabe TV

Editors choice