Stvari koje rade pravi džentlmeni

Ovo je hrana koju bi trebalo da izbegavate nakon što napunite trideset

Vodič kroz emotivni nered – za početnike

Kako da doneseš odluke koje menjaju život

Nisu svi treninzi isti, a ovo je pet vrsta treninga koje možete isprobati

Šta misliš da devojka očekuje od tebe – a šta je njoj zapravo bitno

DRAM BEND: “Izdati prvi album je kao da si završio osnovnu školu”

Ovo su najavljeni albumi koje nestrpljivo iščekujemo u ovoj godini!

Kako da all black stajlinge ovog proleća učinite zanimljivijim

Razlozi zbog kojih će vas devojke ostavljati (jer ste emotivno nedostupni)

Savršene ideje za tetovaže kod muškaraca

#styleinspofriday – Noah Centineo

Kako da zadržiš onu do koje ti je stalo

Pogrešna uverenja kojih treba da se oslobodiš zarad svog mentalnog zdravlja

Mrtvi uglovi koji vam ometaju manevrisanje u u seksu

Devojke

Šta ostavlja najgori utisak na prvom sastanku

1/2

Svi već znamo da su sekunde u pitanju, kad ostavljamo prvi utisak. Ali ako vizuelno i onim čime zračimo, što odajemo svojim držanjem, pogledom, pokretima izazove mrštenje, utisak može da se popravi kad sednete da porazgovarate – ili možeš da upališ alarm na njenom skeneru i da ona posle dva minuta odluči da više ne želi da te vidi. Evo na šta su cure posebno osetljive:

Čačkanje telefona

U svim savetima o ponašanju u društvu, naići ćeš na predlog da isključiš mobilni telefon i da se posvetiš sagovornicima, a ovo je neophodno ako si izašao na sastanak. Sva tvoja pažnja treba da pripadne njoj i čačkanje telefona je više nego samo nekulturno – to joj poručuje da ti nije dovoljno zanimljiva i da nisi zainteresovan. Naravno, ovo pravilo važi i za nju – telefoni treba da budu utišani i sklonjeni u tašnu ili džep, nema razloga da stoje na stolu i da budu na dohvat ruke.

Način na koji govoriš

Lokalni naglasak je u redu, ali nepismenost, promašivanje padeža ili preterana upotreba uličnih izraza (i psovki) potpuno su odbojni. Čitajte da biste popravili i proširili svoj rečnik i kad vas neko ispravi, upamtite i ne ponavljajte greške. Važno izražavati se kulturno, govoriti književnim jezikom, vladati rečima. Način na koji govoriš otkriva koliko si obrazovan, kulturan i civilizovan i može da popravi i zaseni sve ostalo što ostavlja loš ili osrednji utisak, ali može i da uništi ceo tvoj nastup i tvoja uredna i elegantna pojava onda ne znači ništa.

Samopouzadnje

Najveći procenat žena očekuje da muškarac pokaže samopouzdanje u nastupu i ponašanju, a to ne znači hvalisanje i pričanje samo o sebi. To znači da joj pokažeš da znaš šta hoćeš, da umeš da slušaš i da se osećaš dobro i komotno u svojoj koži – da si samosvestan, a istovremeno pristojan i zainteresovan.

Wannabe TV

Editors choice