Da ne dužimo – žene uglavnom nisu oduševljene sa eksplicitnim fotografijama muškaraca, poznatijim kao dick pics – i nemojte ih slati sem ako vam ih devojka nije izričito tražila.

Mi, žene, ne razmišljamo kao muškarci i ne čini nas radosnim pomisao da ćemo u inboksima zateći fotografije vaših obnaženih tela. To, naprosto, može delovati napadno i nekulturno.

Ako hoćete da osvojite devojku, postoji toliko boljih načina da to uradite, a da to ne budu fotografije eksplicitnog sadržaja.

Pošaljite fotografiju na kojoj izgledate seksi

Možete biti seksi, a da pokazujete jedan deo svog tela. Na primer, fotka na kojoj ste u crnoj rolci i pijete vino može biti i te kako seksi.

Ne možemo poreći da među seksi fotografije ne spadaju one gde se vide poločice na vašim stomacima, mišići. Ali, to ne znači da su mišići neophodni za seksi fotku – potreban je stav i samopouzdanje. I te kako se vidi kada se dobro osećate u svom telu, kakvo god ono bilo.

Sta sve mozete da posaljete devojci umesto eksplicitnih fotografija 2 Šta sve možete da pošaljete devojci umesto eksplicitnih fotografija

Romantična poruka

Muškarci koji šalju dick pics verovatno ne znaju koja je moć jedne romantične poruke. Naravno, potrudite se da ta poruka ne bude krindž i isforsirana. Verujte, krindž romantika je bolja od fotografije vašeg polnog organa.

Dajte joj do znanja da mislite na nju

Nama devojkama nema ništa slađe nego kad nam u inboks stigne poruka u kojoj kažete kako mislite na nas ili da vas je nešto podsetilo na nas. Odmah kreću leptirići u stomaku i onaj “tupavi” osmeh.

Zašto je ovo toliko slatko? Zato što pokazujete svoju ranjivost i dajete nam do znanja da vam se dopadamo. Verovali ili ne, žene ne vole igrice koliko vi to mislite. Volimo da su odnosi jasni i da ne moramo da se pitamo da li misli o meni, da li mu se sviđam

Comments