Trikovi u nezi koji su potrebni svakom muškarcu

Dobrobiti koje donosi muzika

Šta sve možete pojesti za 30 dolara u različitim zemljama?

Tajne dobrog + urbanog stila za muškarce koji nemaju mnogo vremena za to

9 autfita koji nikada neće izaći iz mode

Recept: Hrskava piletina iz rerne

8 istaknutih ikona muškog stila

Mitovi o alkoholu u koje ne treba da veruješ

Krigla kolač – specijalitet za pravog muškarca

Pravilna nega za svaki tip kože

Ovo su beauty rutine poznatih muškaraca

Letnji komadi koje možeš da nosiš i tokom jeseni

Ličnosti koje su najviše uzdrmale svet (2. deo)

Najluđe fobije – strahovi od najneverovatnijih stvari

Izoštri svoj pogled na ženski svet, jer, ovo su predrasude

Šta svestan i duhovno razvijen muškarac želi od žene?

Šta svestan i duhovno razvijen muškarac želi od žene?

1/3

Da li su tvoje potrebe u ljubavi evoluirale od onog “domaćica u kući, dama na ulici, kurva u krevetu” ka potrebi da se istinski povežeš sa bićem žene koju voliš, da je stvarno poznaješ i ceniš onakvu kakva jeste?

Želiš njenu autentičnu ličnost

Hoćeš da je vidiš onakvu kakva je, bez maske ljubaznosti, konvencionalnosti, van uloge koju žena treba da igra u društvu i vezi. Ne želiš da ona potiskuje svoja prava osećanja, da bi izrazila samo ona koja su prihvatljiva i koja će poštedeti, odnosno nahraniti tvoj ego, želiš da vidiš njenu moć i njenu slabost, interesuje te ona, onakva kakva je kad ne vodi računa o tome kako se predstalja i kakav utisak ostavlja. Želiš ženu koja zna ko je i šta želi i nije je briga šta ko misli o njoj (uključujući i tebe), koja neće pokušati da bude neko drugi, da bi ti bio srećan. Ne pada ti na pamet da je kritikuješ zbog njene autentičnosti, jer želiš da se ona pored tebe oseća dobro zbog sebe, da blista i da bude srećna.

Želiš njenu autentičnu sreću

Želiš da je vidiš srećnu, jer to je najvredniji poklon koji žena može da da muškarcu. Ali ti ne zamišljaš da nju treba da usreći neka tvoja zamisao o tome šta je ženi potrebno, prosto želiš srećnu ženu – zadovoljnu sobom i svojim životom. Ne želiš da budeš opterećen time da treba da je učiniš srećnom, ali učinićeš sve što možeš za nju, jer uživaš u tome, u njenoj radosti i zahvalnosti. Njena sreća ne zavisi od tebe, niti tvoja od nje i svako od vas je odgovoran za svoja osećanja. Spremnost da donosite svako svoju istinu u odnos, osnova je vaše intimnosti i sreće što imate i razumete jedno drugo.

prava zena 4 Šta svestan i duhovno razvijen muškarac želi od žene?

Wannabe TV

Editors choice