Savršene ideje za tetovaže kod muškaraca

Kako muškarcima uspeva da oteraju stvarno kvalitetnu ženu

Kad u životu želiš nešto više

Kako da zadržiš onu do koje ti je stalo

Pogrešna uverenja kojih treba da se oslobodiš zarad svog mentalnog zdravlja

Kako da pronađeš svoju snagu

Najveće želje savremenog (mladog) sveta

Kako da upotrebiš bes kao pogonsko gorivo

Zašto vam uspeh izmiče

Miodrag Majić, autor romana “Deca zla”: Izvesno je da ćemo u dogledno vreme imati i igranu seriju po motivima ovog romana

Kad “prebaciš” iz ekstrovertnosti mladosti u introvertnost zrelosti

Ghosting, stop: Šta možeš da kažeš, umesto da samo nestaneš

Uznemirujuće stvari koje nikada nisi ni želeo da znaš o ženama

Rečenica kojom ćeš zavesti svaki znak u horoskopu

Uvidi koje treba da uvedeš u praksu do tridesete

Devojke

Šta treba da znaš kad imaš ambicioznu devojku

1/2

Ambiciozna devojka neće odustati i neće posustati – ona zna šta hoće i nastoji to da ostvari i postigne na svaki način, a to je ponekad gotovo zastrašujuće. Potrebno je da shvatiš nekoliko stvari, da bi mogao da je prihvatiš takvu kakva je i da joj se zbog toga diviš. 

Ona ulaže sebe bez rezerve u sve što radi. Tako pristupa i vašoj vezi – daje sve od sebe. 

Ona nije navikla da nema kontrolu nad svojim osećanjima i postupcima, pa će se ponekad osećati sasvim dezorijentisano. Dok ne nauči da se prepusti. Pomozi joj tako što ćeš opravdati njeno poverenje. 

Teško će joj biti da prizna da si joj potreban, jer ona je nezavisna i sama postiže sve što joj treba. Nije navikla da se oslanja na nekog, niti da traži pomoć, pa je tvoje da posmatraš i da joj tu pomoć nenametljivo pružaš. 

Nemoj joj nikada prebacivati da šefuje i da je agresivna – to je dovoljno puta doživela od drugih muškaraca, uplašenih njenim samopouzdanjem i preduzimljivošću. Ona je ambiciozna, hrabra i motivisana i ti to znaš u svakom trenutku. 

Ona neće ćutati kad ima šta da kaže, niti će se povlačiti tamo gde oseća da treba da preuzme inicijativu. Neće se izvinjavati zato što je pametna i uspešna onima koji nisu. Gledaj da se ne nađeš među njima, ne tako što ćeš biti uspešniji od nje, nego tako što ćeš se osećati opušteno sa tim i biti ponosan na nju. 

Nemoj je nikada dovesti u situaciju da bira između tebe (vaše veze) i svog uspeha i karijere, ili između tebe i svojih prijatelja ili tebe i svoje nezavisnosti. Ona može da ima sve, a ti ne treba da je ograničavaš, već da je podstičeš u tome. 

Wannabe TV

Editors choice