Kratki stilski saveti za muškarce

“Tajne” koje Facebook zna o svakom svom korisniku

Kineski zid polako nestaje

Modna pravila koja bi trebalo redovno da kršiš

Workout with models: Vežbe uz koje možeš lako da održiš zategnuto telo (VIDEO)

Da li si čuo za TABATA trening?

Kako da nosiš trendove 90-ih?

Zašto je šefovska pozicija mesto usamljenosti

Naučnici upozoravaju – manje od osam sati sna nas ubija

Tvoj posao šteti tvojoj koži – evo i kako

Kako da odabereš savršen oblik naočara za sebe?

Neverovatne ilustracije koje dokazuju da živimo u “ludom” svetu

Ovi poznati filmski likovi nastali su po uzoru na stvarne ličnosti

Zapanjujući zakoni privlačnosti za koje nisi znao

Znakovi koji ukazuju da je potrebno da napraviš izmene u svom stilu

Šta treba da znaš o svojoj ženi

Šta treba da znaš o svojoj ženi

1/2

Ovaj kratak spisak treba da ti posluži kao podsetnik, nad kojim ćeš se povremeno preslišati. Koliko god nekoga poznajemo, uvek postoje neke stvari koje čujemo prvi put, ako ga pitamo, ili koje ne znamo, a mislimo da znamo, jer smo svoje ubeđenje uzeli zdravo za gotovo, umesto da tražimo informaciju. I kad sa nekim provedeš godine i decenije pod istim krovom, možda ne znaš neke osnovne i ključne stvari o osobi koju smatraš da poznaješ kao sebe samog. Ovo su najvažnije stvari koje treba da znaš o svojoj ženi, a ako ih ne znaš, nikada nije kasno da saznaš, da ih uzmeš u obzir i koriguješ svoje ponašanje u odnosu na nova saznanja.

Šta joj treba

Ženama treba sve – i pažnja i nežnost i strast i podrška i poverenje i konkretna svakodnevna pomoć. Ali ako razmišljaš o tome koliko je ona zahtevna, ili koliko je zadovoljna onim što si u stanju da joj pružiš, jer se ne žali i ništa ne traži otvoreno, zapitj se da li stvarno znaš šta joj najviše treba? Sa čim se bori? Šta je opterećuje? Šta joj loše ide i mrzi to da radi i mogao bi da je toga bar povremeno rasteretiš? Možda joj treba mir i odmor, u nekim određenim momentima u danu, možda joj ponekad treba da preuzmeš sve kućne obaveze, a ponekad joj je najpotrebnije da se pomeriš i da te nema – da joj ne smetaš i ne prekidaš je kad uzme nešto da radi. Postoji jedno čarobno pitnje, koje glasi “kako bih mogao da ti pomognem u ovom trenutku?” A kad dobiješ odgovor, poslušaj ga, makar taj odgovor glasio “ne obraćaj mi se narednih sat vremena”.

Šta treba da činiš da bi se osećala voljenom

Odnosno, koji je njen jezik ljubavi. Možda najviše voli da je iznenadiš nekim sadržajem ili poklonom, a možda da odradiš deo kućnih poslova, a da ona to uopšte ne traži od tebe. Saznaj šta tvojoj ženi pruža osećaj da je voljena i poštovana – lepo je pitaj, verovatno će umeti da ti kaže, čak i ako je zbunjena pitanjem. A zatim praktikuj to, iako to možda nije način na koji je tebi najlakše da joj izraziš ljubav i poštovanje.

View this post on Instagram

Power couple @prestigious.male

A post shared by Men's Confidence (@mens_confidence) on

Wannabe TV

Editors choice