Kako da u 5 koraka postanete glavni lik u svom životnom romanu

Kako da zadržite devojku

Francuzi su poznati kao zavodnici, a ovih 5 pevača žene i dalje obožavaju

Ovo su horor klasici Stephena Kinga koje bi svako trebalo da pročita

5 puta kad nas je John Cena prijatno iznenadio pre serije “Peacemaker”

Šta sve možete da pošaljete devojci umesto eksplicitnih fotografija

Kako da sebi postanete najbolji prijatelj

Umetnik Miodrag Stanišić – određen u stilu, raskošan u metodi

Popularnost hrani vaš ego – poštovanje hrani vašu dušu

Veliki poroci velikih pisaca

Citati Thomasa Manna o čoveku, ljubavi, istini i vrlinama

8 Netflixovih Marvel heroja koje bismo voleli da vidimo u MCU

Zanimljive činjenice koje treba da znate o Tomu Hardyju

10 glumica u koje smo bili zaljubljeni 90-ih

Ivan Divan: “Ne bih odvajao svoju čovečnost od umetnosti”

Devojke

Šta vaše bivše (možda) umiru od želje da vam kažu

1/2

Kad prođe neko vreme imamo šta da kažemo svojim bivšim ljubavima, naročito onima koje su nas slomile i opustošile. Doduše, imale smo šta da kažemo i dok se to dešavalo i govorile smo, ali niste nas čuli. Sada, možda, kad su prošle godine, imate više hrabrosti i iskustva, pa možete da čujete. Ali, sada uglavnom nemamo da kažemo ništa strašno i poražavajuće (osim sporadično i prilično ogorčeno),  jer smo se iscelile i uglavnom smo vam zahvalne. Ali, evo nekih primera o tome šta bismo (šta bi vam vaše bivše) rekle, vrlo rado i vrlo otvoreno, pa prosudite sami.

Hvala ti što si me slomio. To mi je omogućilo da pokupim parčad i sastavim sebe na nov način i sada sam mnogo bolja nego što sam bila. Zaista sam uspela da zavolim sebe.

Verovatno sam pobedila u igri “ko više voli”, ali, u ljubavnoj igri dobitnik nije onaj koji pobeđuje. Verovala sam ti, kada si obećao da nećeš raditi ono što su radili drugi, da me nećeš povrediti i prevariti. I bio si tu za mene, pomogao mi da se oporavim od emotivne štete i mentalnog zlostavljanja. Onda ti je dosadilo da budeš spasilac i otišao si. Pobedila sam u igri “ko više voli” i izgubila sam te. Ali spremna sam da nađem sebe.

Volela sam te i volim te i uvek ću te voleti. Bio si moja prva ljubav, neko sa kim sam želela da provedem život. Ti si onaj koga nikada neću preboleti i uvek ću se pitati “šta bi bilo da…” Moje srce je prazno, ali prošlo je tek godinu dana. Ne mogu da prestanem da te volim, verovatno zato što to ne želim. Ne znam šta ću želeti za još godinu dana. U ovom trenutku, volela bih da te nikada nisam upoznala i zavolela, jer tada se ne bih pitala zašto ti nisam bila dovoljna i šta si to tražio što ja nisam imala i umela da ti dam.

Kad već toliko gledaš porniće, mogao bi da iskoristiš to vreme i da nešto naučiš iz njih. Uopšte nije bilo dobro, nije bilo ni osrednje. Učini uslugu nekoj budućoj, razmisli o konceptu davanja i pružanja zadovoljstva.

Zahvalna sam ti što si me proveo kroz sva iskustva koja su me dovela dotle da postanem ono što jesam i da shvatim da je moj život vredan življenja. Hvala ti što si bio deo mog života, ti si moje najdraže sećanje.

Iskreno se nadam da ćemo oboje završiti u vezama koje su manje teške i manje bolne, koje su radosnije i rasterećenije. Verujem da i ti i ja to zaslužujemo.

Toliko toga sam naučila i porasla uz tebe, bio si moja srodna duša, jedna od njih, na mnogo načina. Imali smo nešto retko i dragoceno i dobro mi je poslužilo. Sve dobro je zauvek moje, jer je deo mene. Želim ti svu sreću ovog sveta.

Bio si moja životna lekcija. Nisi me slomio i uništio, ali jesi bio moja najveća greška. Jača sam bez tebe, zbog toga je možda vredelo.

Hvala što si otišao kad sam bila preslaba da te pustim. Bila sam razbijena na milion komada, ali vratila sam se sebi, na mesto samopoštovanja, hrabrosti i snage. Da nisi otišao, verovatno bih ostala okrnjena i oštećena. Upoznala sam svoju srodnu dušu i iskustvo sa tobom mi je mnogo pomoglo da prepoznam ono vredno i pravo, da ga negujem i čuvam.

Do kraja sam se nadala da će se nešto promeniti, da ćeš se ti promeniti i sada se nadam da si se promenio, zarad sebe i svoje sreće. Žao mi je ako si sve to vreme proveo sa mnom uzalud i što smo jedno drugo unesrećili, ali ja sam iz toga nešto naučila, a nadam se da si i ti.

Nikada ne bismo uspeli. Pored tebe sam se osećala kao da se moj život već završio i olakšanje je što se više ne osećam tako. Naučio si me mnogim korisnim i praktičnim stvarima, na čemu sam ti zahvalna, ali pre svega sam zahvalna što više ne moram da pronalazim opravdanja za tvoje ponašanje i da pažljivo merim sve što bih ti rekla, da te ne uvredim. Opustila sam se i živnula od kada nismo zajedno i opet se osećam kao da je život pun mogućnosti.

Wannabe TV

Editors choice