Savršene ideje za tetovaže kod muškaraca

Kako muškarcima uspeva da oteraju stvarno kvalitetnu ženu

Kad u životu želiš nešto više

Kako da zadržiš onu do koje ti je stalo

Pogrešna uverenja kojih treba da se oslobodiš zarad svog mentalnog zdravlja

Kako da pronađeš svoju snagu

Najveće želje savremenog (mladog) sveta

Kako da upotrebiš bes kao pogonsko gorivo

Zašto vam uspeh izmiče

Miodrag Majić, autor romana “Deca zla”: Izvesno je da ćemo u dogledno vreme imati i igranu seriju po motivima ovog romana

Kad “prebaciš” iz ekstrovertnosti mladosti u introvertnost zrelosti

Ghosting, stop: Šta možeš da kažeš, umesto da samo nestaneš

Uznemirujuće stvari koje nikada nisi ni želeo da znaš o ženama

Rečenica kojom ćeš zavesti svaki znak u horoskopu

Uvidi koje treba da uvedeš u praksu do tridesete

Devojke

Šta žene očekuju od SMS poruka i “kuckanja”

1/2

Retko ćete sresti muškarca koji baš obožava da šalje poruke i da se dopisuje, ali zato devojke veoma obraćaju pažnju na to. Usmereni smo na savremene oblike komunikacije, a mogućnost da nekome u bilo kom trenutku pošaljemo poruku, treba shvatiti ozbiljno i odgovorno. Prvo, postoje trenuci kada ne želimo da primamo poruke i odgovaramo na njih, a postoje i oni koje ne treba propustiti. Pa, koliko god vam bilo teško da napišete pet reči i stavite smajli ili srce, činite to barem u ovim momentima, koje ženama, provereno, mnogo znače.

Pošaljite poruku za dobro jutro. Verovatno znate kada se ona budi i kakve jutarnje rituale ima, ne želite da je ometate, ili da se dopisujete bez kraja i konca, ali to što ste joj napisali “dobro jutro” i stavili srce, njoj znači da ste pomislili na nju čim ste se probudili i da želite da ona to zna. Srce će joj biti puno i započeće dan na najlepši način. U ovaj ritual takođe spada i slanje poruka za laku noć – šta god da napišete ujutru i uveče, time poručujete da mislite na nju kad ustajete i da zaspivate misleći na nju. A to je veoma romantično i devojke to obožavaju. Ne morate da kažete ništa naročito, ni duhovito, ni bitno, ni pametno, jednostavne formule su najbolje (“mislim na tebe”, “ljubim te”, “lepo sanjaj”…).

Razgovori putem tekstualnih poruka su stvarni. Ako to za vas nisu, setite se da za devojke jesu. Ona vam šalje poruku da vas pita kako ste, jer zaista želi da zna kako se osećate, želi da razgovarate. Odgovorite, kao što biste odgovorili u ličnom razgovoru, ako vas je nešto iznerviralo ili zabrinulo, pomenite to, pitajte nju kako je i kako joj ide. Javite se posle nekog važnog sastanka, da joj kažete kako ste prošli, ne čekajući da vas pita, jer nju to zanima i radovaće je što želite to da podelite sa njom. Ako znate da neko blizak njoj ima neki problem, pitajte je kako je ta osoba, to će joj pokazati da zapažate i vodite računa o onome što nju brine.

Sve je to zahtevnije nego slanje fotografija i emotikona, ali to je samo isto ono što biste radili kada biste bili zajedno u tom trenutku – služili se rečima, razgovarali, razmenjivali informacije, komunicirali. Dakle, negujte komunikaciju.

Wannabe TV

Editors choice