Kako da u 5 koraka postanete glavni lik u svom životnom romanu

Kako da zadržite devojku

Francuzi su poznati kao zavodnici, a ovih 5 pevača žene i dalje obožavaju

Ovo su horor klasici Stephena Kinga koje bi svako trebalo da pročita

5 puta kad nas je John Cena prijatno iznenadio pre serije “Peacemaker”

Šta sve možete da pošaljete devojci umesto eksplicitnih fotografija

Kako da sebi postanete najbolji prijatelj

Umetnik Miodrag Stanišić – određen u stilu, raskošan u metodi

Popularnost hrani vaš ego – poštovanje hrani vašu dušu

Veliki poroci velikih pisaca

Citati Thomasa Manna o čoveku, ljubavi, istini i vrlinama

8 Netflixovih Marvel heroja koje bismo voleli da vidimo u MCU

Zanimljive činjenice koje treba da znate o Tomu Hardyju

10 glumica u koje smo bili zaljubljeni 90-ih

Ivan Divan: “Ne bih odvajao svoju čovečnost od umetnosti”

Devojke

Šta žene zapravo žele od vas

1/2

Mnogi muškarci pitaju se kako to funkcioniše “ženski mozak” i stalno traže odgovore na to šta žene žele, kao da je to najveća misterija na celom ovom svetu. Ali, istina je zapravo mnogo jednostavnija nego što ste možda mislili, a mi ćemo vam je otkriti u nastavku ovog teksta. Dakle, ako ste ikad pitali ortaka “šta to ona želi da kaže ovom porukom ili ovim postupkom, ništa mi evo nije jasno” – tu smo da vam razjasnimo! Spremite se, vežite se, polećemo u pravcu ženskih želja i potreba.

Ona želi da zna da vam je važna

Svaka devojka na ovom svetu, kao i svaka osoba na ovom svetu, želi da bude važna partneru kojeg voli. Njoj nije potrebno da je obasipate pažnjom, porukama, cvećem i čokoladama – ali jeste potrebno da joj ulivate sigurnost da je i dalje želite i da mislite o njenim potrebama. Dakle, ne morate veče sa drugarima otkazati kako biste ostali sa njom, ali možete joj reći “Hej, večeras imam dogovor sa ortacima, ali sutra ću izdvojiti dan samo za nas dvoje. A i jedva čekam da ih upoznaš, siguran sam da ćeš im se dopasti!”. Verujte nam, osetiće se posebnom i važnom, i onda nikada nećete imati “dramu” oko toga da li ste sa prijateljima ili gde ste vi to tačno.

Ona želi da je poštujete i podržavate

Naravno da to želi. I vi sami to želite. Kada vas zamoli da odete sa njom do njenih roditelja, ona očekuje da ćete je ispoštovati i da ćete poći sa njom, kao što bi ona pošla sa vama. Ako ima važan događaj za koji se dugo pripremala, ona očekuje da ćete doći da je podržite, da ćete je pitati kako joj ide i da ćete imati razumevanja za to što ima posla. Dakle, nemojte biti taj kreten kojij neće doći na porodično okupljanje ili prikazivanje projekta, ma šta bio razlog koji imate – koji je pritom verovatno više izgovor, nego razlog.

Wannabe TV

Editors choice