Popularnost hrani vaš ego – poštovanje hrani vašu dušu

Veliki poroci velikih pisaca

Citati Thomasa Manna o čoveku, ljubavi, istini i vrlinama

8 Netflixovih Marvel heroja koje bismo voleli da vidimo u MCU

Zanimljive činjenice koje treba da znate o Tomu Hardyju

10 glumica u koje smo bili zaljubljeni 90-ih

Ivan Divan: “Ne bih odvajao svoju čovečnost od umetnosti”

Postavljanje granica – znak zrelosti i stabilnosti

Kako da bolje podnesete odbijanje

Iritantne stvari koje vam sigurno neće nedostajati – jer ste singl

Ovo je hrana od koje će vam mamurluk biti “kao rukom odnesen”

Ovo su najplaćeniji sportisti u 2021. godini, a evo koliko oni zarađuju

Hrvatska kompanija Rimac postaje većinski vlasnik Bugattija

Stvari koje rade pravi džentlmeni

Ovo je hrana koju bi trebalo da izbegavate nakon što napunite trideset

Devojke

Šta žene zapravo žele od vas

1/2

Mnogi muškarci pitaju se kako to funkcioniše “ženski mozak” i stalno traže odgovore na to šta žene žele, kao da je to najveća misterija na celom ovom svetu. Ali, istina je zapravo mnogo jednostavnija nego što ste možda mislili, a mi ćemo vam je otkriti u nastavku ovog teksta. Dakle, ako ste ikad pitali ortaka “šta to ona želi da kaže ovom porukom ili ovim postupkom, ništa mi evo nije jasno” – tu smo da vam razjasnimo! Spremite se, vežite se, polećemo u pravcu ženskih želja i potreba.

Ona želi da zna da vam je važna

Svaka devojka na ovom svetu, kao i svaka osoba na ovom svetu, želi da bude važna partneru kojeg voli. Njoj nije potrebno da je obasipate pažnjom, porukama, cvećem i čokoladama – ali jeste potrebno da joj ulivate sigurnost da je i dalje želite i da mislite o njenim potrebama. Dakle, ne morate veče sa drugarima otkazati kako biste ostali sa njom, ali možete joj reći “Hej, večeras imam dogovor sa ortacima, ali sutra ću izdvojiti dan samo za nas dvoje. A i jedva čekam da ih upoznaš, siguran sam da ćeš im se dopasti!”. Verujte nam, osetiće se posebnom i važnom, i onda nikada nećete imati “dramu” oko toga da li ste sa prijateljima ili gde ste vi to tačno.

Ona želi da je poštujete i podržavate

Naravno da to želi. I vi sami to želite. Kada vas zamoli da odete sa njom do njenih roditelja, ona očekuje da ćete je ispoštovati i da ćete poći sa njom, kao što bi ona pošla sa vama. Ako ima važan događaj za koji se dugo pripremala, ona očekuje da ćete doći da je podržite, da ćete je pitati kako joj ide i da ćete imati razumevanja za to što ima posla. Dakle, nemojte biti taj kreten kojij neće doći na porodično okupljanje ili prikazivanje projekta, ma šta bio razlog koji imate – koji je pritom verovatno više izgovor, nego razlog.

Wannabe TV

Editors choice