Savršene ideje za tetovaže kod muškaraca

Kako muškarcima uspeva da oteraju stvarno kvalitetnu ženu

Kad u životu želiš nešto više

Kako da zadržiš onu do koje ti je stalo

Pogrešna uverenja kojih treba da se oslobodiš zarad svog mentalnog zdravlja

Kako da pronađeš svoju snagu

Najveće želje savremenog (mladog) sveta

Kako da upotrebiš bes kao pogonsko gorivo

Zašto vam uspeh izmiče

Miodrag Majić, autor romana “Deca zla”: Izvesno je da ćemo u dogledno vreme imati i igranu seriju po motivima ovog romana

Kad “prebaciš” iz ekstrovertnosti mladosti u introvertnost zrelosti

Ghosting, stop: Šta možeš da kažeš, umesto da samo nestaneš

Uznemirujuće stvari koje nikada nisi ni želeo da znaš o ženama

Rečenica kojom ćeš zavesti svaki znak u horoskopu

Uvidi koje treba da uvedeš u praksu do tridesete

Devojke

Šta žene zapravo žele od vas

1/2

Mnogi muškarci pitaju se kako to funkcioniše “ženski mozak” i stalno traže odgovore na to šta žene žele, kao da je to najveća misterija na celom ovom svetu. Ali, istina je zapravo mnogo jednostavnija nego što ste možda mislili, a mi ćemo vam je otkriti u nastavku ovog teksta. Dakle, ako ste ikad pitali ortaka “šta to ona želi da kaže ovom porukom ili ovim postupkom, ništa mi evo nije jasno” – tu smo da vam razjasnimo! Spremite se, vežite se, polećemo u pravcu ženskih želja i potreba.

Ona želi da zna da vam je važna

Svaka devojka na ovom svetu, kao i svaka osoba na ovom svetu, želi da bude važna partneru kojeg voli. Njoj nije potrebno da je obasipate pažnjom, porukama, cvećem i čokoladama – ali jeste potrebno da joj ulivate sigurnost da je i dalje želite i da mislite o njenim potrebama. Dakle, ne morate veče sa drugarima otkazati kako biste ostali sa njom, ali možete joj reći “Hej, večeras imam dogovor sa ortacima, ali sutra ću izdvojiti dan samo za nas dvoje. A i jedva čekam da ih upoznaš, siguran sam da ćeš im se dopasti!”. Verujte nam, osetiće se posebnom i važnom, i onda nikada nećete imati “dramu” oko toga da li ste sa prijateljima ili gde ste vi to tačno.

Ona želi da je poštujete i podržavate

Naravno da to želi. I vi sami to želite. Kada vas zamoli da odete sa njom do njenih roditelja, ona očekuje da ćete je ispoštovati i da ćete poći sa njom, kao što bi ona pošla sa vama. Ako ima važan događaj za koji se dugo pripremala, ona očekuje da ćete doći da je podržite, da ćete je pitati kako joj ide i da ćete imati razumevanja za to što ima posla. Dakle, nemojte biti taj kreten kojij neće doći na porodično okupljanje ili prikazivanje projekta, ma šta bio razlog koji imate – koji je pritom verovatno više izgovor, nego razlog.

Wannabe TV

Editors choice