Moderan dejting je predmet rasprave i negativnih komentara – mnogo ljudi tvrdi da je savremena komunikacija uništila romantiku, da je stvari ogolila i učinila suviše dostupnim, banalnim i očiglednim, da se na sajtovima za upoznavanje osećaju kao u prodavnici gde su istovremeno i kupci i roba, da nema mesta spontanosti, i da se šansa ukazuje suviše lako, a lako se i gubi. Od jedne do druge osobe, imaš iluziju da je izbor ogroman, a zapravo nikoga ne uspevaš da upoznaš i nikoga i ne doživljavaš kao personu – i niko tebe tako ne doživljava. Pa, ništa te ne sprečava da uvedeš u praksu neke starinske dejting navike i da se ponašaš kao da je to najkul stvar na svetu (jer jeste) a i da uživaš u benefitima ovakvog ponašanja, a to je da ti je konkurencija nikakva i da će ti devojke dati ozbiljnu šansu i posmatraće te kao nekog koga vredi upoznati.

Dođi po nju – dođi do ulaznih vrata

Pokupiti devojku danas znači mnogo šta drugo, osim onog što stvarno treba da znači – a to je da dolaziš po nju, na njenu adresu, na vrata. Isto tako, kad se izlazak završi, trebalo bi da je otpratiš do kuće, da se uveriš da je bezbedno stigla. Da, to je često suviše cimanja, ponekad i neizvodljivo, ali ako uložiš malo dodatnog truda, devojka će se osećati polaskano i zaštićeno, koliko god da je savremena i da je navikla da sama vodi računa o sebi. Nema šanse da je ovaj gest ne dotakne.

Skockaj se pažljivo

Sređivanje za sastanak nikada ne može da bude precenjeno. Ona sigurno daje sve od sebe da se lepo dotera i brine kakav će utisak ostaviti na tebe, pa bi i ti u tom smislu trebalo da se potrudiš – i neka ona vidi rezultat tog truda. Osim toga, kad si doteran, imaš više samopouzdanja. Dakle, pojavi se u svom najboljem izdanju i održavaj nivo!

staromodni dejting 4 Staromodni dejting načini koji treba opet da postanu kul
Comments