Promena uloga polova u svetu nas neprestano drži u neizvesnosti. Ukoliko ste vaspitavani i odgajani “tradicionalno“, a muškarac ste, sve češće se nalazite na raskrsnici pristojnosti. Ispitivanje uloga polova zahteva preispitivanje njihovih međusobnih odnosa. Najvažnije je upamtiti da postoje standardi kojih se uvek treba držati. Imajte poštovanja prema sebi, uvek i na svakom mestu ili ćete se u suprotnom naći pod njenim nogama.

Nikada nemojte…

 …dozvoliti da vam stvara osećaj krivice

Budite strpljivi, znamo da je ovo lakše reći nego učiniti. Ona vas gleda poput tužnog kučeta ili je bez ustezanja osudila vaš izlazak u petak uveče koji nije uključivao i nju. Veza se ne vrti oko vremena koje provodite jedno sa drugim. Ukoliko vas neosnovano primorava da se osećate loše, preispitajte se malo i shvatićete da niste učinili ništa pogrešno.

 …da se prilagođavati željama njene porodice

Njen otac će vas mrzeti pojavili se vi u prsluku, odelu, ponču ili goli sa flašom tekile. Ona se zaljubila u vas i taj neko bi trebao biti predstavljen njenima pri upoznavanju. Nijedan muškarac koji drži do sebe ne organizuje šou za bilo koga, pa tako ni za njene roditelje koliko god je uputno ostaviti utisak.

tekst 1 Stvari koje muškarac ne bi trebalo da čini za ženu
Comments