Popularnost hrani vaš ego – poštovanje hrani vašu dušu

Veliki poroci velikih pisaca

Citati Thomasa Manna o čoveku, ljubavi, istini i vrlinama

8 Netflixovih Marvel heroja koje bismo voleli da vidimo u MCU

Zanimljive činjenice koje treba da znate o Tomu Hardyju

10 glumica u koje smo bili zaljubljeni 90-ih

Ivan Divan: “Ne bih odvajao svoju čovečnost od umetnosti”

Postavljanje granica – znak zrelosti i stabilnosti

Kako da bolje podnesete odbijanje

Iritantne stvari koje vam sigurno neće nedostajati – jer ste singl

Ovo je hrana od koje će vam mamurluk biti “kao rukom odnesen”

Ovo su najplaćeniji sportisti u 2021. godini, a evo koliko oni zarađuju

Hrvatska kompanija Rimac postaje većinski vlasnik Bugattija

Stvari koje rade pravi džentlmeni

Ovo je hrana koju bi trebalo da izbegavate nakon što napunite trideset

Devojke

Stvari koje obavezno treba da učinite za svoju devojku

1/2

Nije sve u dobrom seksu, to znate? Telesna hemija je bitan deo uspostavljanja organske povezanosti sa drugom osobom, prisnosti i intime koju sa nekim delite, ali nije najvažniji deo. Ženu nije tako lako zadovoljiti u seksu, ali čak i kada vam to sasvim uspeva, i dalje postoje druge bitne oblasti zbog kojih možete izgubiti njenu ljubav (ako ne ulažete u razvoj i održavanje drugih segmenata veze). Evo šta svakako možete (i morate) učiniti u svom odnosu, da bi vaša povezanost bila dublja od telesne… 

Trebalo bi da joj nedostajete 

Naravno da ćete joj nedostajati, jer vas voli. Ali, ponekad je problem u tome što nedostaje prilika za nedostajanje – ako ste stalno tu, sve radite zajedno i održavate tesan odnos u kome nijedno nema dovoljno prostora za sopstveni život, postaće zagušljivo i neizdrživo, i vama i njoj. Postavite granice, obezbedite lično vreme i prostor, živite svoje živote. Tako ćete uvek biti svesni toga da birate da budete zajedno, jer ispunjavate i radujete jedno drugo, jer ste jači zajedno, jer bolje rešavate probleme i jer ste jedno drugom oslonac i podrška. 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Human Lovers (@humanlovers)

Učinite da se sa vama smeje 

Ne zato što ćete pričati viceve i zabavljati je, već zato što će zasijati osmehom čim vas vidi (ili čak i kad samo pomisli na vas, ili nekome priča o vama). Tako treba da izgleda žena koja voli svog muškarca – da sija iznutra i da joj na usnama i u očima treperi osmeh, koji pokušava da prikrije, jer zna koliko je odaje ta svetlost. Da bi žena tako sijala, treba da poznajete, razumete, volite i negujete njeno biće, njenu dušu, da joj se divite i poštujete je. Da izazivate njen intelekt i tražite njeno mišljenje i da vaši sukobi budu konstruktivni, da zajedno rastete i razvijate se. Morate steći njeno poverenje i ne izneveriti ga. 

Wannabe TV

Editors choice