Popularnost hrani vaš ego – poštovanje hrani vašu dušu

Veliki poroci velikih pisaca

Citati Thomasa Manna o čoveku, ljubavi, istini i vrlinama

8 Netflixovih Marvel heroja koje bismo voleli da vidimo u MCU

Zanimljive činjenice koje treba da znate o Tomu Hardyju

10 glumica u koje smo bili zaljubljeni 90-ih

Ivan Divan: “Ne bih odvajao svoju čovečnost od umetnosti”

Postavljanje granica – znak zrelosti i stabilnosti

Kako da bolje podnesete odbijanje

Iritantne stvari koje vam sigurno neće nedostajati – jer ste singl

Ovo je hrana od koje će vam mamurluk biti “kao rukom odnesen”

Ovo su najplaćeniji sportisti u 2021. godini, a evo koliko oni zarađuju

Hrvatska kompanija Rimac postaje većinski vlasnik Bugattija

Stvari koje rade pravi džentlmeni

Ovo je hrana koju bi trebalo da izbegavate nakon što napunite trideset

Devojke

Stvari koje razumeju SAMO muškarci koji mrze da budu u vezi

1/3

Ne radi se samo o obavezivanju, prihvatanju odgovornosti i svim tim stvarima koje jednu vezu čine ozbiljnom. Radi se i o sitnicama, o stalnoj interakciji, o nedostatku ličnog mentalnog i emotivnog prostora. Volite žene, možda čak veoma volite i jednu sasvim posebnu ženu, ali mrzite vezu. Više biste voleli da ne morate da se viđate svakog dana, da ne morate nikuda da idete zajedno i da ne morate da se konsultujete kada donosite odluke za koje mislite da se tiču samo vas. Vama sloboda nije potrebna da biste jurili za fascinacijom sa drugim ženama, vama je potrebna sloboda u vezi – da se ne prilagođavate, da ne pravite kompromise, da ne komunicirate neprekidno. Za vas je idealna veza na daljinu, ali tu su i sve one preterane svakodnevne poruke, obaveza da uključite Skajp u određeno vreme i odgovorite na svaku poruku, da se ona ne istripuje. Ma za vas je idealna imaginarna veza – ona zamišlja da ste u vezi, a vi zamišljate da ste slobodni.

Stvari koje razumeju SAMO muškarci koji mrze da budu u vezi2 Stvari koje razumeju SAMO muškarci koji mrze da budu u vezi

 Morate stalno da budete emotivno dostupni

To je prosto silovanje privatnosti u vašoj glavi. Ako ste se zamislili, o čemu mislite, ako kažete da nije ništa, ona zna da jeste nešto, a ako je u PMS-u verovatno ćete se na kraju posvađati zbog toga što je ona preosetljiva na vaše trenutke zatvorenosti. Ne možete na miru da mislite pored nje. Morate da delite svoja stanja i osećanja, pre nego što ih na miru isprocesuirate. Zašto žene ne mogu jednostavno da budu tihe i da vam ne smetaju?

Wannabe TV

Editors choice