Možda mislite da treba da se pokažete u najboljem svetlu, da prikažete svoj uspeh, da izazovete divljenje, pa ispadate hvalisavac bez mere i ukusa. Da je potrebno da je zasipate komplimentima, pa grešite servirajući joj “sviđaš mi se” na banalne i površne načine. Dok je zapravo potrebno da razumete kako žene razmišljaju i funkcionišu, da budete pristojni ali od akcije i da im se nađete pri ruci.

Ono što žene kažu da žele obično nije ono što im treba

I one toga obično nisu svesne. Iskreno nastoje da dovedu svoj život u red, da vrednuju prioritete, da cene prave stvari, da pronađu ono što im je potrebno da bi se osetile sigurno, stabilno, prihvaćeno, poštovano. Tako će vam reći da žele stabilnog, pristojnog momka, koji je odgovoran, situiran, organizovan, iako njihova telesna hemija ne daje nikakav odgovor na tu potrebu. Jer to je želja i zasniva se na idealu o onome što ne poznaju i što žele da upoznaju, dok pri tom ne poznaju dovoljno sebe, svoje motive, porive, slabosti i mehanizme. Ne dajte im previše toga što tvrde da im treba, ako želite da im održite interesovanje. Poznato? Lovački poriv, da, ali on nije rezervisan samo za muškarce. Svi više cene ono što moraju da osvajaju.

Stvari koje treba da znate ako pokušavate da IMPRESIONIRATE ženu Stvari koje treba da znate ako pokušavate da IMPRESIONIRATE ženu

I vi birate

Svi misle da žene biraju, da one odlučuju kome će dati pristup, jer one nisu toliko zainteresovane za seks, kao muškarci, kojima je najvažnije da do seksa dođu, kod prve dostupne žene. To važi samo za one muškarce koji nemaju standarde i kojima zaista nije važno kakva je ona koju vode u krevet. Ali ako ste pametni, dobro izgledate, vredni ste, imate ciljeve i držite do sebe, onda sigurno nećete dopustiti sebi da vodite u krevet prvu koja pristane. Vi birate, ako znate šta hoćete. A kao tip sa stavom, izazvaćete sasvim dovoljno interesovanja kod žena, da ćete imati vrlo kvalitetnu ponudu i svaku šansu da napravite najbolji izbor.

Comments