Kad ste u posvećenoj vezi, to vam svakako menja način života i organizacije, ali u dobroj vezi ne osećate pritisak da promenite neke stvari koje su vam važne, u kojima uživate i koje su deo vas i vašeg bliskog okruženja. Po tome koliko se komotno i nesputano osećate, zapravo i znate da ste u dobroj i zdravoj vezi, u kojoj ne trpite kritiku i pritisak zbog onog što jeste.

Ne morate da krenete u teretanu

Osim ako ne želite, zbog sebe i zbog zdravlja. Uopšte ne morate da se bavite sportom, ako niste sportski tip, jer ste verovatno takvi kakvi ste njen tip. Da niste, imala bi neke primedbe na vaš stomak i formu, to jest, volela bi da ste zgodniji i mišićaviji. Lepo je, kulturno i korisno negovati neku disciplinu, ali ona kojoj je stalo do vas, predložiće vam neku aktivnost ne zato da biste izgledali bolje, nego zato što vam skače pritisak, ili suviše sedite, bledi ste i ne spavate dovoljno.

Muzika koju volite

Možda vam to izgleda potpuno neshvatljivo, ali neki muškarci prestanu da slušaju muziku koju su voleli i neki recimo, nisu išli na koncert Metalike, ali zato jesu na Čolu, jer to draga voli, a oni više nisu klinci da se lože na neki neprimeren zvuk. U dobroj vezi, vaš muzički ukus će biti poštovan. Možda joj neće prijati da baš odvrnete na najjače kad ste zajedno – žene inače ne vole da muzika bude toliko glasna, da ne može da se razgovara, ali neće vam pridikovati zbog odlaska na Moto skup, jer je to prevaziđeno i klinački.

veza Stvari koje u dobroj vezi NE TREBA da menjate
Comments