Mudrosti grčkih filozofa

Prepoznaj signale da ona više ne želi da bude sa tobom

Šta ona želi (i ne želi) da čuje u krevetu

Style in action: Outfit za trening

Branimir Brkljač – vreme je za nove priče

Šta devojkama najviše smeta kod muškaraca

Misterije ljudskog organizma

Koje su granice ljudske izdržljivosti

Višeljublje – model emotivnih odnosa ili opasnost za ljubavne veze

Intervju: “Goblini” o nastupu u Beogradu, emocijama i muzičkim legendama

Ako je voliš, ne dozvoli da se pored tebe oseća nesigurno

Greške koje praviš tražeći smisao u svom životu

Pet vežbi za unapređenje brzine tokom treninga

Paris Brosnan, sin poznatog glumca, započeo modeling karijeru

Svi trendovi koje moraš da ispratiš u 2018.

Stvari koje užasno nerviraju svaku devojku

Stvari koje užasno nerviraju svaku devojku

1/3

Kad ste u vezi, imate neke obaveze – da poštujete dogovor, da poštujete osećanja svoje partnerke, da ulažete u vezu, da budete emotivno dostupni i pružate podršku. Zapravo, to su obaveze koje imate u svim odnosima, ako ste svesno ljudsko biće. Ali tamo gde niste svesni, gde manipulišete, ili ne znate šta hoćete, ili mislite da se neke stvari podrazumevaju, grešićete bez uvida u to koliko time remetite odnose.

devojka24 Stvari koje užasno nerviraju svaku devojku

Pravljenje nejasnih planova

Ako kažete devojci da bi svakako trebalo da se vidite sledećeg vikenda, da li je to isto kao kad to kažete poznaniku ili starom prijatelju od koga ste se udaljili kako bi trebalo da se vidite uskoro, a dobro znate da ga nećete pozvati i da ćete već u narednom satu zaboraviti da ste ga sreli? Jer devojka kojoj ste tako obećali susret, takođe dobro zna za tu situaciju sa poznanicima i starim prijateljima i nerviraće se sve do sledećeg vikenda, a možda neće izdržati i zahtevaće da utvrdite dogovor, a vi ćete se povući, jer vam to deluje suviše nametljivo. Dakle, budite jasni, ako joj zakazujete susret za vikend, dogovorite se oko sadržaja i oko vremena kada ćete joj se javiti da potvrdite dogovor.

Kad vas pita da li ste zapravo u vezi

Devojke žele da definišu stvari, da bi znale da li da se posvete vezi ili da ne očekuju ništa od vas, nije im u prirodi da uživaju u neobaveznoj vezi, koja to možda i nije. Kad vas već tako nešto pita, znači da je dovoljno sluđena i da više ne može da toleriše nejasnu situaciju. Vidite, one nekako uvek od vas traže da se izjašnjavate i to jasno i glasno, a vi nekako uvek nastojite da to izbegnete. Frustrirajuća situacija. Ali ako niste u stanju da se izjasnite, da definišete odnos, onda vam zapravo i nije stalo. A to je sve što ona želi da zna, bez dileme.

Wannabe TV

Editors choice