Vama je opušteno. Mislite da ste našli odgovarajuću partnerku, jer vas ne smara nikakvim zahtevima, dobro se osećate u njenom društvu, seks je super i uopšte nema nikakvih problema. Ne pada vam na pamet da ona ćuti i procenjuje vas, ili uopšte ne čujete i ne shvatate ozbiljno primedbe koje vam je uputila i nije ih ponovila, vođena idejom da je pametnom čoveku dovoljno reći jednom – ostatak poslovice znate. I onda ste potpuno iznenađeni, čak šokirani, kad vam ona saopšti da je zaključila da nemate puno toga zajedničkog i da ne želi više da se viđa sa vama. A vi ste baš ozbiljno mislili! Samo što izgleda ništa niste ozbiljno shvatali.

Stvari zbog kojih se raspada veza za koju MISLITE da je baš fino počela3 Stvari zbog kojih se raspada veza za koju MISLITE da je baš fino počela

Veza nema intenzitet koji je njoj potreban

Za šest meseci zabavljanja, koliko ste vremena stvarno proveli zajedno? Nemate pojma. Ali ona će vam reći. Bilo je to ukupno 50 sati. Od čega samo 6 nije bilo utrošeno na seks. To znači da nikada niste proveli vikend zajedno, niti zajedno prenoćili, probudili se, popili kafu, spremili doručak, izašli u šetnju i u kupovinu, vratili se, spremili ručak, kresnuli se, ručali, gledali film, kresnuli se, popili kafu, prošetali, spremili večeru, gledali film, kresnuli se, istuširali se, legli da spavate i opet se kresnuli. Da, to je intenzitet. Kad želite da sa nekim provedete što više vremena i kad želite sve sa njim da radite, ali najviše želite da se uopšte ne oblačite. Mislili ste da je baš kul, što ona ne zahteva da se stalno viđate i ne prebacuje vam kad joj kažete da ste suviše zauzeti cele nedelje, a zatim ste suviše iscrpljeni cele sledeće nedelje. Pa redovno ste se dopisivali zar ne? Da li vas zaista iznenađuje to što je ona shvatila da želi nekog ko će imati više vremena za nju – u prevodu, ko će više želeti da više vremena provodi s njom?

Comments