Glavni problem danas u muško-ženskim odnosima jeste to što su se muškarci ulenjili. Zadnjih hiljadu godina, žene pomno posmratraju muškarce i isprobavaju razne taktike. Nisu baš uspele da sasvim dokuče mužjake, te su ih proglasili mašinama instinkta, te stoga vrlo jednostavnima, dok su za sebe rezervisale izraze poput; mudrije, naprednije, evolutivnije i koješta. Žene jesu, ipak, uspele da sastave priručnik za upotrebu muškaraca. Gotovo svaka žena stiče ga rođenjem i odrastajnem, osim onih koje su majke mrzele, pa im nisu pružile nikakvo objašnjenje. Takve obično i najebu od muškaraca i to jeste tragedija.

Nego su muškarci tu lenji, jer nikako da ozbiljno proučavaju žene. Svi pokušaji da se žena dokuči završavaju u zajedljivim dosetkama na temu ženske logike i ženske pameti. Oprez! Posredi je taktika koja je (nažalost uspešno) sludela muškarce. Veća gre’ota jeste to što muškarci nisu razvili praktične sisteme za pravilnu upotrebu žena. Ali nema mesta panici, tu je Šumar, pa će sve da objasni.

Ćutanje

Ovo je osnovna tehnika. Izluđuje žene. Samo ćutite. Smeškajte se, ako baš hoćete da utrljate so na ranu. Ne progovarajte ni pod kojim uslovima. Mršite se ili odmahujte glavom, ali reč da niste rekli. Vidite, žene se hrane rečima, a posebno svađom. Ako niste sigurni da ste veća alapača od nje, ne upuštajte se u razgovor. Bog vam je dao prste, pa pokažite na ono što vam treba. Vremenom će biti dovoljno da podignete ruku i sama će vam dodati so ili hleb ili šta je već u datom trenutnu prigodno.

015 Šumarevo uputstvo za upotrebu žena

Ravan staložen glas

Ako već morate da joj se obratite, govorite staloženim, ravnim glasom bez trunke ostrašćenosti. Ne moljakajte, ne vičite. Samo izjavite to što imate da kažete. Ako niste sigurni da možete, pogledajte prethodno pravilo. Samo mirno. To ih isto izluđuje. Ali izdržite, ne dopustite da vas povuče na njen teren.

Comments