Zanimljive činjenice koje treba da znate o Tomu Hardyju

10 glumica u koje smo bili zaljubljeni 90-ih

Ivan Divan: “Ne bih odvajao svoju čovečnost od umetnosti”

Postavljanje granica – znak zrelosti i stabilnosti

Kako da bolje podnesete odbijanje

Iritantne stvari koje vam sigurno neće nedostajati – jer ste singl

Ovo je hrana od koje će vam mamurluk biti “kao rukom odnesen”

Ovo su najplaćeniji sportisti u 2021. godini, a evo koliko oni zarađuju

Hrvatska kompanija Rimac postaje većinski vlasnik Bugattija

Stvari koje rade pravi džentlmeni

Ovo je hrana koju bi trebalo da izbegavate nakon što napunite trideset

Vodič kroz emotivni nered – za početnike

Kako da doneseš odluke koje menjaju život

Nisu svi treninzi isti, a ovo je pet vrsta treninga koje možete isprobati

Šta misliš da devojka očekuje od tebe – a šta je njoj zapravo bitno

Devojke

Šumarevo uputstvo za upotrebu žena

1/3

Glavni problem danas u muško-ženskim odnosima jeste to što su se muškarci ulenjili. Zadnjih hiljadu godina, žene pomno posmratraju muškarce i isprobavaju razne taktike. Nisu baš uspele da sasvim dokuče mužjake, te su ih proglasili mašinama instinkta, te stoga vrlo jednostavnima, dok su za sebe rezervisale izraze poput; mudrije, naprednije, evolutivnije i koješta. Žene jesu, ipak, uspele da sastave priručnik za upotrebu muškaraca. Gotovo svaka žena stiče ga rođenjem i odrastajnem, osim onih koje su majke mrzele, pa im nisu pružile nikakvo objašnjenje. Takve obično i najebu od muškaraca i to jeste tragedija.

Nego su muškarci tu lenji, jer nikako da ozbiljno proučavaju žene. Svi pokušaji da se žena dokuči završavaju u zajedljivim dosetkama na temu ženske logike i ženske pameti. Oprez! Posredi je taktika koja je (nažalost uspešno) sludela muškarce. Veća gre’ota jeste to što muškarci nisu razvili praktične sisteme za pravilnu upotrebu žena. Ali nema mesta panici, tu je Šumar, pa će sve da objasni.

Ćutanje

Ovo je osnovna tehnika. Izluđuje žene. Samo ćutite. Smeškajte se, ako baš hoćete da utrljate so na ranu. Ne progovarajte ni pod kojim uslovima. Mršite se ili odmahujte glavom, ali reč da niste rekli. Vidite, žene se hrane rečima, a posebno svađom. Ako niste sigurni da ste veća alapača od nje, ne upuštajte se u razgovor. Bog vam je dao prste, pa pokažite na ono što vam treba. Vremenom će biti dovoljno da podignete ruku i sama će vam dodati so ili hleb ili šta je već u datom trenutnu prigodno.

015 Šumarevo uputstvo za upotrebu žena

Ravan staložen glas

Ako već morate da joj se obratite, govorite staloženim, ravnim glasom bez trunke ostrašćenosti. Ne moljakajte, ne vičite. Samo izjavite to što imate da kažete. Ako niste sigurni da možete, pogledajte prethodno pravilo. Samo mirno. To ih isto izluđuje. Ali izdržite, ne dopustite da vas povuče na njen teren.

Wannabe TV

Editors choice