Popularnost hrani vaš ego – poštovanje hrani vašu dušu

Veliki poroci velikih pisaca

Citati Thomasa Manna o čoveku, ljubavi, istini i vrlinama

8 Netflixovih Marvel heroja koje bismo voleli da vidimo u MCU

Zanimljive činjenice koje treba da znate o Tomu Hardyju

10 glumica u koje smo bili zaljubljeni 90-ih

Ivan Divan: “Ne bih odvajao svoju čovečnost od umetnosti”

Postavljanje granica – znak zrelosti i stabilnosti

Kako da bolje podnesete odbijanje

Iritantne stvari koje vam sigurno neće nedostajati – jer ste singl

Ovo je hrana od koje će vam mamurluk biti “kao rukom odnesen”

Ovo su najplaćeniji sportisti u 2021. godini, a evo koliko oni zarađuju

Hrvatska kompanija Rimac postaje većinski vlasnik Bugattija

Stvari koje rade pravi džentlmeni

Ovo je hrana koju bi trebalo da izbegavate nakon što napunite trideset

Devojke

Svađe koje ukazuju na to da se vezi bliži kraj

Svađe su normalne u vezi, iskusili ste to. Parovi se udaljavaju, povređuju jedno drugo, muče se sa nerazumevanjem, svađaju se i opet zbližavaju, opraštaju i produbljuju bliskost kad im najzad pođe za rukom da jedno drugo shvate, da naprave kompromise, postignu dogovore, naprave ustupke. To je dinamika svake veze koja raste i razvija se. Ali, neke svađe ukazuju na to da veza stagnira i da pomirenje neće doneti nikakav napredak.

Svađe zbog komunikacije

Kad komunikacija postane razlog učestalih svađa, stvari su stvarno otišle daleko. U ovom slučaju jedan partner prebacuje drugom zatvorenost i nedostupnost, a u većini slučajeva je žena ta koja (silom) pokušava da dopre do partnera, a on se sve više povlači i udaljava. Ako je ovo situacija u vašoj vezi, razmislite o tome da raskinete, umesto što dozvoljavate da se mučenje produžava.

Svađe zbog zajedničkog vremena

Sve ređe imate vremena jedno za drugo, zauzeti ste svojim ambicijama, napredovanjem, karijerom, doktoratom… veza trpi. Ali to je takođe normalno i parovi koji žele da budu zajedno pronalaze načina da pruže podršku onome ko je više zauzet i da pronađu neko vreme koje će provesti zajedno, posvećeni jedno drugom. Kad ovo postane razlog za svađe, nezadovoljstvo se verovatno nagomilalo i prevazišlo granice vaše spremnosti da ga raščistite i prevaziđete.

Svađe zbog seksa

Parovi koji imaju problema u seksualnom životu, obično pokušavaju da ih reše na razne načine. Isprobavaju različite prakse, traže pomoć terapeuta, ili nastoje da prođu sa što više razumevanja kroz težak period (zdravstveno stanje jednog partnera remeti seksualni život). Oni koji su potrošili svoj odnos (koji se možda prevashodno zasnivao na snažnoj seksualnoj privlačnosti) počinju da se svađaju zbog seksa, da cepidlače i prebacuju jedno drugom zbog učestalosti, trajanja, sebičnosti… Ako se svađate zbog seksa, to verovatno nije zato što imate neke probleme u krevetu, nego zato što hemija među vama više ne radi kao ranije, a bez toga vam je veza prazna, dosadna i besmislena. Vreme je za raskid, ako se stvari u vašem odnosu odvijaju na ovaj način.

————————————

izvor naslovne fotografije: instagram.com/mens_confidence

Brankica Milošević

Wannabe TV

Editors choice