Treba da znaš: Šta je najbitnije za razvoj karijere

Počinje sa snimanjem Game of Thrones spin-off serija

Najbolje stilizovani muškarci MET gale 2019.

Osvešćeno koiršćenje tehnologije i tehnološka detoksikacija

Adrenalinska zavisnost – strast ili problem?

Žene žele malo više pažnje

Top 5 igrica za pametne telefone koje će te zabaviti

Pravilo pametnog vežbanja: Nisu sve vežbe za svakog

Sudar sa stereotipom: Šta vam žene rade i kad im je stalo do vas?

Zašto je šefovska pozicija mesto usamljenosti

Odlične smart-casual letnje kombinacije za tebe

Trikovi za lepši izgled (devojke vole doterane frajere)

Mislimo da znamo – a nije istina

Bad Bunny: Novi fashion guru

Kakva je u krevetu: Znaci koji je razotkrivaju

Svađe koje ukazuju na to da se vezi bliži kraj

Svađe koje ukazuju na to da se vezi bliži kraj

Svađe su normalne u vezi, iskusili ste to. Parovi se udaljavaju, povređuju jedno drugo, muče se sa nerazumevanjem, svađaju se i opet zbližavaju, opraštaju i produbljuju bliskost kad im najzad pođe za rukom da jedno drugo shvate, da naprave kompromise, postignu dogovore, naprave ustupke. To je dinamika svake veze koja raste i razvija se. Ali, neke svađe ukazuju na to da veza stagnira i da pomirenje neće doneti nikakav napredak.

Svađe zbog komunikacije

Kad komunikacija postane razlog učestalih svađa, stvari su stvarno otišle daleko. U ovom slučaju jedan partner prebacuje drugom zatvorenost i nedostupnost, a u većini slučajeva je žena ta koja (silom) pokušava da dopre do partnera, a on se sve više povlači i udaljava. Ako je ovo situacija u vašoj vezi, razmislite o tome da raskinete, umesto što dozvoljavate da se mučenje produžava.

View this post on Instagram

Couple goals. @couples_magazine

A post shared by Men's Confidence (@mens_confidence) on

Svađe zbog zajedničkog vremena

Sve ređe imate vremena jedno za drugo, zauzeti ste svojim ambicijama, napredovanjem, karijerom, doktoratom… veza trpi. Ali to je takođe normalno i parovi koji žele da budu zajedno pronalaze načina da pruže podršku onome ko je više zauzet i da pronađu neko vreme koje će provesti zajedno, posvećeni jedno drugom. Kad ovo postane razlog za svađe, nezadovoljstvo se verovatno nagomilalo i prevazišlo granice vaše spremnosti da ga raščistite i prevaziđete.

Svađe zbog seksa

Parovi koji imaju problema u seksualnom životu, obično pokušavaju da ih reše na razne načine. Isprobavaju različite prakse, traže pomoć terapeuta, ili nastoje da prođu sa što više razumevanja kroz težak period (zdravstveno stanje jednog partnera remeti seksualni život). Oni koji su potrošili svoj odnos (koji se možda prevashodno zasnivao na snažnoj seksualnoj privlačnosti) počinju da se svađaju zbog seksa, da cepidlače i prebacuju jedno drugom zbog učestalosti, trajanja, sebičnosti… Ako se svađate zbog seksa, to verovatno nije zato što imate neke probleme u krevetu, nego zato što hemija među vama više ne radi kao ranije, a bez toga vam je veza prazna, dosadna i besmislena. Vreme je za raskid, ako se stvari u vašem odnosu odvijaju na ovaj način.

View this post on Instagram

Class

A post shared by Men's Confidence (@mens_confidence) on

————————————

izvor naslovne fotografije: instagram.com/mens_confidence

Brankica Milošević

Wannabe TV

Editors choice