Popularnost hrani vaš ego – poštovanje hrani vašu dušu

Veliki poroci velikih pisaca

Citati Thomasa Manna o čoveku, ljubavi, istini i vrlinama

8 Netflixovih Marvel heroja koje bismo voleli da vidimo u MCU

Zanimljive činjenice koje treba da znate o Tomu Hardyju

10 glumica u koje smo bili zaljubljeni 90-ih

Ivan Divan: “Ne bih odvajao svoju čovečnost od umetnosti”

Postavljanje granica – znak zrelosti i stabilnosti

Kako da bolje podnesete odbijanje

Iritantne stvari koje vam sigurno neće nedostajati – jer ste singl

Ovo je hrana od koje će vam mamurluk biti “kao rukom odnesen”

Ovo su najplaćeniji sportisti u 2021. godini, a evo koliko oni zarađuju

Hrvatska kompanija Rimac postaje većinski vlasnik Bugattija

Stvari koje rade pravi džentlmeni

Ovo je hrana koju bi trebalo da izbegavate nakon što napunite trideset

Devojke

Tajni razlozi tvojih problema u emotivnim vezama prema tvom horoskopskom znaku

1/3

Nekako ti ni jedna veza ne uspeva i negde znaš da je do tebe. Možda ne želiš to da sagledaš, a možda ne možeš, ali horoskop je to „sažvakao“ umesto tebe. Dakle, ovo su razlozi (koje kriješ sam od sebe) zašto su ti veze tako problematične.

Ovan

Bojiš se da se obavežeš, čak i ako već jesi u ozbiljnoj vezi. Deklarisati se i imati to možda i na papiru i biti posvećen u ljubavi za tebe su dve različite stvari. Ozvaničavanje veze je za tebe preveliki korak, zbog koga postaješ sumnjičav i nezgodan – šta se tu traži od tebe? Nemaš nikakav problem da daješ sve od sebe u trenutku, ali ako se traži da obećaš da ćeš to činiti stalno, na duge staze, to te plaši i deluje ti užasno sputavajuće.

Bik

Ti si potajno nesiguran – ispod osobe koja zrači samopouzdanjem i koja budi poverenje kod drugih, krije se neko ko gotovo stalno sumnja u sebe. Problem nastaje kad osećaš da te partnerka ispituje, da želi da prodre u tvoju dušu i da si u opasnosti da budeš razotkriven u svojoj osetljivosti i ranjivosti. Ti ne želiš da neko vidi taj deo tebe i zato se distaniciraš u vezi.

horoscope 2 Tajni razlozi tvojih problema u emotivnim vezama prema tvom horoskopskom znaku

Blizanci

Za tebe je trava uvek zelenija na drugoj strani. Iako je sve što valja u tvojoj vezi mnogo veće od onog što ti smeta, ti uvek obraćaš pažnju na ono što ne valja i gledaš gde bi i kako mogao da dobiješ „dopunu“ da nadoknadiš ono što ti fali. Ti uvek želiš nešto više i ne ceniš dovoljno vrednost onog što imaš.

Rak

Svoju krhkost i ranjivost maskiraš tvrdoglavošću, jer želiš da zaštitš sebe, a u bliskim odnosima to vodi u konflikte i nerazumevanje. Najveći problem imaš jer reaguješ impulsivno, ljutnjom i besom, tamo gde je na mestu pokazati svoja osećanja i izražavaš prezir kad oni koji te vole iskazuju svoju zabrinutost za tebe.

Wannabe TV

Editors choice