Najveće želje savremenog (mladog) sveta

Kako da upotrebiš bes kao pogonsko gorivo

Zašto vam uspeh izmiče

Miodrag Majić, autor romana “Deca zla”: Izvesno je da ćemo u dogledno vreme imati i igranu seriju po motivima ovog romana

Kad “prebaciš” iz ekstrovertnosti mladosti u introvertnost zrelosti

Ghosting, stop: Šta možeš da kažeš, umesto da samo nestaneš

Uznemirujuće stvari koje nikada nisi ni želeo da znaš o ženama

Rečenica kojom ćeš zavesti svaki znak u horoskopu

Uvidi koje treba da uvedeš u praksu do tridesete

Glavni izvori stresa + kako da njima upravljaš

Kako da podstakneš svoju kreativnost

Životne lekcije (koje se stalno zaboravljaju)

Jednostavna pravila za uspešan život

Šta se dešava sa tvojim telom kad previše spavaš

Čemu ti služi meditacija

Taktike dobrih ljubavnika

Taktike dobrih ljubavnika

1/3

Dobar ljubavnik je onaj ko nauči kako da zadovolji svoju partnerku i ko je dovoljno zainteresovan i maštovit da povremeno nauči i po nešto novo – da otkrije nove načine da joj pruži uživanje. Dobar seks pomera granice, a da bi granice bile pomerene, potrebno je da se partneri poznaju i da imaju poverenja jedno u drugo. Kad postaneš dobar ljubavnik sa jednom partnerkom, sa nekom novom ćeš to morati da postaješ ispočetka – jer ni jedna žena ne reaguje isto, ali iskustvo u tome šta sve može da bude dobro i zadovoljavajuće i svest o tome da je neophodno osluškivati partnerku i prilagođavati se njenoj senzitivnosti i njenim potrebama, pomoći će ti da sa svakom ženom budeš dobar ljubavnik. Pokušaj sa ovim taktikama.

sex 1 Taktike dobrih ljubavnika

Zamoli je da se sama dodiruje

Stimulacija klitorisa je ključna kod mnogih žena – neke drugačije i ne postižu orgazam, a neke imaju kapaciteta za brojne klitoralne i vaginalne orgazme, koje treba da joj omogućiš da ih doživi. Ali, ona možda ne poznaje svoje kapacitete i ne ume da ti pruži smernice i instrukcije, pa je zato potrebno, korisno i pre svega zanimljivo, da je navedete da se malo poigra sama. Na taj način ćeš otkriti kakva stimulacija njoj odgovara i kako treba da je dodiruješ. Takođe, ona će se osloboditi da dodiruje sebe kad joj je potrebna dodatna stimulacija tokom penetracije i da sama stremi ka zadovoljstvu koje može da dostigne, ne čekajući da joj ga ti pružiš i ne ostajući uskraćena, ako tebi ne uspe.

Wannabe TV

Editors choice