Muškarci svedoče o tome kako su se oporavljali posle raskida, a priče su očekivane – niko nije sedeo kod kuće, plakao i tešio se čokoladom, nego su su pokušavali da skrenu sebi misli sa bivše koja ih je ostavila – seksom. Koliko je ovakva terapija bila uspešna? Iskustva su različita.

Sajtovi za upoznavanje

“Otvorio sam profil na jednom od onih sajtova gde se kače slike – nema onih gluposti “opiši sebe”, samo vizuelni doživljaj. Upoznao sam puno devojaka, začudio sam se što ih je toliko bilo zainteresovano, mora da sam dosta zgodan. Sa mnogima sam otišao na piće, a sa njih nekoliko sam otišao i dalje od pića. Bilo je zabavno i svakako mi je skrenulo misli sa bivše.”

Zamalo gej iskustvo

“Devojka u koju sam bio zaljubljen me je ostavila i bio sam očajan. Ortaci su pokušavali da mi nameste neku curu, ali poslednje što sam želeo, bilo je društvo žena. Svaka me podsećala na nju. One koje me nisu podsećale na nju, terale su me da mislim o njoj i da ih upoređujem sa njom. Tako sam odustao od pokušaja da se družim sa ženama i pio sam sam u lokalnom kafiću, gde poznajem konobara. Jedne večeri sam mu se poverio, a on me častio pićem, ali izgleda da je bili i više od jednog pića, jer nisam bio u stanju da ustanem i odem kući. On me pokupio i odveo kod njega i tamo je pokušao… Da bude nežan prema meni i da me poljubi. Nisam se naljutio, ali se jesam otreznio. Nemam predrasude, ali nisam gej. To me je navelo da malo razmislim o svom osećanju “da mi nije do ženskog društva” i da se malo saberem.”

raskid 2 Terapija OPORAVKA posle raskida: Muška iskustva
Comments