Popularnost hrani vaš ego – poštovanje hrani vašu dušu

Veliki poroci velikih pisaca

Citati Thomasa Manna o čoveku, ljubavi, istini i vrlinama

8 Netflixovih Marvel heroja koje bismo voleli da vidimo u MCU

Zanimljive činjenice koje treba da znate o Tomu Hardyju

10 glumica u koje smo bili zaljubljeni 90-ih

Ivan Divan: “Ne bih odvajao svoju čovečnost od umetnosti”

Postavljanje granica – znak zrelosti i stabilnosti

Kako da bolje podnesete odbijanje

Iritantne stvari koje vam sigurno neće nedostajati – jer ste singl

Ovo je hrana od koje će vam mamurluk biti “kao rukom odnesen”

Ovo su najplaćeniji sportisti u 2021. godini, a evo koliko oni zarađuju

Hrvatska kompanija Rimac postaje većinski vlasnik Bugattija

Stvari koje rade pravi džentlmeni

Ovo je hrana koju bi trebalo da izbegavate nakon što napunite trideset

Devojke

Tip devojke koju nikada nećeš preboleti

Njeno srce je bilo potpuno otvoreno za tebe – bila je jedinstvena u svojoj neposrednosti, u svojoj iskrenosti i ranjivosti. Nikada te nije lagala, nije se ni u čemu pretvarala i folirala i takva je bila prema svima, ne samo prema tebi. Koliko si tada mrzeo njenu otvorenost, nežnost i ljubaznost, jer si želeo da imaš ekskluzivno pravo na njeno srce i nisi nisi hteo da ona svoju dobrotu rasipa na sve oko sebe, toliko sada žališ što si bio tako posesivan i uskogrud i nesiguran i što nisi shvatao da si za nju poseban i jedinstven i da je njeno srce bilo toliko veliko i izdašno, da je ljubav uvek prelivala i da je to veličanstveno. Ona je imala ljubavi i razumevanja za sve i svakoga, ali uvek si joj bio na prvom mestu. 

Niko neće razumeti bolje od nje kako razmišljaš, kako procesuiraš, kako se nosiš sa svojim osećanjima. Ona te je upijala i posmatrala sa takvom pažnjom, zato što si joj bio toliko važan, jer je htela da te potpuno poznaje i razume. Navikao si da ti čita misli i da prima sve tvoje signale, i svako drugi ti deluje nesposoban za prisnost i nedovoljno zainteresovan, posle nje. 

Ako ovog trenutka imaš takvu devojku i osećaš strah da će te svojom ljubavlju preplaviti i apsorbovati, ako joj se inatiš i insistiraš da si u pravu, samo zbog glupog ega i tvrdoglavosti i straha da ćeš izgubiti svoju muževnost i dominaciju i da ćeš se promeniti i postati slabić pored nje, imaš izbor. Osvesti se i počni da se menjaš, kreni za onom svetlošću koju ona vidi u tebi, ili budi spreman da izgubiš ono najdragocenije i da zauvek žališ za tim, jednom kada shvatiš šta si imao i mogao i šta si propustio, zbog svoje gluposti. 

Naslovna fotografija: instagram.com/street_style_paris

Brankica Milošević 

Wannabe TV

Editors choice