Šta devojkama najviše smeta kod muškaraca

Misterije ljudskog organizma

Koje su granice ljudske izdržljivosti

Višeljublje – model emotivnih odnosa ili opasnost za ljubavne veze

Intervju: “Goblini” o nastupu u Beogradu, emocijama i muzičkim legendama

Ako je voliš, ne dozvoli da se pored tebe oseća nesigurno

Greške koje praviš tražeći smisao u svom životu

Pet vežbi za unapređenje brzine tokom treninga

Svi trendovi koje moraš da ispratiš u 2018.

Tajne dobrog + urbanog stila za muškarce koji nemaju mnogo vremena za to

Velike misli o snovima i uspehu Volta Diznija

Načini na koje nesvesno sabotiraš svoju budućnost

Praktični saveti za dugu i stabilnu vezu

Tipovi žena sa kojima ne želiš da završiš u ozbiljnoj vezi

Tipovi žena sa kojima ne želiš da završiš u ozbiljnoj vezi

1/3

Kao što devojke gledaju u muškarcima ženidbeni materijal, tako i ti imaš pravo da kritički posmatraš ženski svet i da tražiš onu koja može da ti bude partnerka na duge staze. Nisu sve cure zainteresovane za ozbiljnu vezu u svakom trenutku svog života, a neke nisu ni sposobne, ali to ne znaju o sebi. Ovo su cure sa kojima možeš da imaš zanimljivo ili zabavno iskustvo, ali koje nisu materijal za majku tvoje dece.

Šefica

Ona je organizovana i ozbiljna, zna šta hoće i zna šta drugi treba da rade – ono što ona hoće. Možda si tip kome je zaista potrebno da ima ženu šeficu i da ne mora ništa da odlučuje i ni o čemu da razmišlja, možda si odličan izvršilac i u tom slučaju, šefica je savršena za tebe – ako si dovoljno svestan sebe i iskren prema sebi. Ali ako nisi svestan, otimaćeš se i koprcati pod njenom papučom, umesto da se prepustiš, a ako uopšte nisi taj tip, bićeš često ozbiljno ljut, ugrožen i uvređen njenim ponašanjem.

Modelarka

Ona želi da te oblikuje, popravi, poboljša. Ona vidi tvoje potencijale i mogućnosti i ganjaće te i podsticati da postaneš najbolja verzije sebe. Ponekad, žene uspevaju u ovome – njihovi muškarci postanu (donekle) ambiciozni i samostalni, odgovorni i posvećeni. Ali najčešće one izazivaju otpor u muškarcima i želju da im teraju inat na svaki način. Modelarka je divna, plemenita, pozitivna, puna vere u tebe i posvećena sto posto, ali nikad nije potpuno zadovoljna tobom i uvek je spremna da te uputi (gurne) u pravcu u kome se tebi ne ide.

Wannabe TV

Editors choice