Intervju: Vitomir Jevremović o VR-All-Art projektu, umetnosti i virtuelnoj stvarnosti

6 boja koje treba da dodaš svojim jesenjim autfitima

#FashionInspo: Slojevite kombinacije za jesen

Najneobičnija zanimanja u istoriji

Tipovi žena sa kojima ne želiš da završiš u ozbiljnoj vezi

Trendi kul jakne za jesenju sezonu

Odlične Halloween maske za muškarce

Šta sve jesu i nisu bili samuraji

Intervju: Dalibor Andonov Gru

Nega kože lica u jesenjem periodu

7 aksesoara koje svaki muškarac mora da poseduje

Šta se dogodilo sa životinjama koje su putovale u svemir?

Muške osobine koje će privući svaku devojku

Modeli džempera koji su ti potrebni za sezonu jesen/zima

Šta muči muškarce, a ne usuđuju se da traže

Tipovi žena sa kojima ne želiš da završiš u ozbiljnoj vezi

Tipovi žena sa kojima ne želiš da završiš u ozbiljnoj vezi

1/3

Kao što devojke gledaju u muškarcima ženidbeni materijal, tako i ti imaš pravo da kritički posmatraš ženski svet i da tražiš onu koja može da ti bude partnerka na duge staze. Nisu sve cure zainteresovane za ozbiljnu vezu u svakom trenutku svog života, a neke nisu ni sposobne, ali to ne znaju o sebi. Ovo su cure sa kojima možeš da imaš zanimljivo ili zabavno iskustvo, ali koje nisu materijal za majku tvoje dece.

Šefica

Ona je organizovana i ozbiljna, zna šta hoće i zna šta drugi treba da rade – ono što ona hoće. Možda si tip kome je zaista potrebno da ima ženu šeficu i da ne mora ništa da odlučuje i ni o čemu da razmišlja, možda si odličan izvršilac i u tom slučaju, šefica je savršena za tebe – ako si dovoljno svestan sebe i iskren prema sebi. Ali ako nisi svestan, otimaćeš se i koprcati pod njenom papučom, umesto da se prepustiš, a ako uopšte nisi taj tip, bićeš često ozbiljno ljut, ugrožen i uvređen njenim ponašanjem.

Modelarka

Ona želi da te oblikuje, popravi, poboljša. Ona vidi tvoje potencijale i mogućnosti i ganjaće te i podsticati da postaneš najbolja verzije sebe. Ponekad, žene uspevaju u ovome – njihovi muškarci postanu (donekle) ambiciozni i samostalni, odgovorni i posvećeni. Ali najčešće one izazivaju otpor u muškarcima i želju da im teraju inat na svaki način. Modelarka je divna, plemenita, pozitivna, puna vere u tebe i posvećena sto posto, ali nikad nije potpuno zadovoljna tobom i uvek je spremna da te uputi (gurne) u pravcu u kome se tebi ne ide.

Wannabe TV

Editors choice